Re: Incepatoare...ajutor :D
Eu va multumesc pentru ajutor .Trebuie sa recunosc , aveati dreptate..spuneam ca am 3 guppy ( o gravida, un mascul si un pui) si un scalar in aceelasi acvariu...se pare ca tipul (de la care i-am cumparat)a vrut doar sa-si faca vanzare spunandu-mi ca scalarul nu ataca decat in grup nu si singur...Mi-a mancat masculul guppy si mi-a atacat gravida (apoi a murit) si spre surprinderea mea , cu pui nu a avut nimic...e vesel si plin de viata. Am schimbat numele scalarului din Kissy (are gurita intr-o forma care zici ca vine sa te pupe :-" ) in Killer ..(ah , si mi-a mai atacat si un peste (mai mare decat el) si l-a facut sa sara din acvariu O_o ). Asa ca azi ,am mers la primul pet shop pe care l-am gasit si le-am facut cadou de Paste pe Killer    

Pe de alta parte , 'planul' meu a mers...Cand ai 15 ani , parinti si o sora care nu vor nici un fel de animalute  , acvaristica se incepe un pic altfel: Cateva luni buni iti strangi toti banii de buzunar intr-un plic de care nu te atingi pana nu ajungi la o suma acceptabila .Apoi , cand prinzi o zi de vacanta te plimbi cu autobuzele prin tot orasul , studiezi pet shopuri , iei un acvariu cu filtru si cateva accesorii , niste pestisori si ii duci acasa .Plasezi acvariu intr-un loc cat mai la vedere si astepti sa vina ai tai acasa sa vada surpriza xD ...Dupa cateva zile , parintii observa ca esti in stare sa ai singur grija de ei , ba mai mult , se indragostesc de ei si incep sa se ofere sa le mai ia cate ceva ...In cazul meu , tata s-a indragostit de acvaristica si azi i-am aratat  siteul pe care mi l-ati dat (http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/4430/amenajarea-unui-acvariu-de-60l/ ) si deja ma intreaba de unde putem sa luam fertilizant , de unde plante , unde am putea sa punem un acvariu mai mare ... :-   
Deci , acum ca planul meu a fost pus in functiune si am putina sustinere ,acvaristica pentru mine abia de-acum incepe  :sok
Albert Einstein

care te pot ajuta daca pui urechea la ce spun, nu doar raspunzi inapoi! Iar informarea ta a fost tot la fel de rapida ca a mea, cand ambagat 45 de pesti in 60 de litri brut! Dar macar eu nu am zis
 care te pot ajuta daca pui urechea la ce spun, nu doar raspunzi inapoi! Iar informarea ta a fost tot la fel de rapida ca a mea, cand ambagat 45 de pesti in 60 de litri brut! Dar macar eu nu am zis   ca m-am documentat inainte!
 ca m-am documentat inainte!