Subiect: Creaturi descoperite dupa Tsunami in Japonia
Vietuitoare care traiesc in marile adancuri,pe care tsunami le-a adus la suprafata.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Creaturi descoperite dupa Tsunami in Japonia
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Vietuitoare care traiesc in marile adancuri,pe care tsunami le-a adus la suprafata.
Exista vre-un artocil despre asa ceva?
Eu presupun ca sunt niste poze adunate de pe net.
Cred cai gresit locatia ....pestii sunt gasiti dupa tsunamiul din 26 decembrie 2004, coasta vestică a Thailandei :sok
Exista vre-un artocil despre asa ceva?
Eu presupun ca sunt niste poze adunate de pe net.
este un mail care l-am primit si eu ,in care nu detaileaza foarte mult decat ce am scris si mai sus "Vietuitoare care traiesc in marile adancuri,pe care tsunami le-a adus la suprafata."
Cred cai gresit locatia
....pestii sunt gasiti dupa tsunamiul din 26 decembrie 2004, coasta vestică a Thailandei :sok
posibil Paul ,nu te contrazic , eu am primit un mail si am zis sa va arat si voua , cat este de adevarat nu stiu ,...nu sunt poze facute de mine
Creatures found at the seaside after the tsunami in Japan .
As everyone knows, the tsunami in Southeast Asia was devastating both in the loss of life and economically to the region.
However, now that the cleanup is underway in the region, deep sea creatures that live too deep to be studied are being found scattered throughout the wreckage. These creatures were washed up on shore when the waves hit.
Cred cai gresit locatia
....pestii sunt gasiti dupa tsunamiul din 26 decembrie 2004, coasta vestică a Thailandei :sok
intradevar , am gasit si eu articolul ,sunt vietuitoare gasite la tsunamiul din 26 decembrie 2004
Mie mi se pare ca seamana cu unii dintre colegii de forum... La fel de fiorosi dar de fapt inofensivi!
Stau ascunsi in abisuri, sperie pe cine pot si de cele mai multe ori nu supravietuiesc, cind sunt scosi la... suprafata!
adevarul este ca la unii s-ar potrivi la avatar una din pozele de mai sus
dar nu e nimic ciudat din pozele pe care le-ai aratat tu costy ..
sunt pesti "normali" ,abisali
Din imaginile tale am reusit sa recunos urmatoarele specii : Goblin shark,Fangtooth,Dragonfish,Blobfish,Mouth Gulper
dar nu e nimic ciudat din pozele pe care le-ai aratat tu costy ..
sunt pesti "normali"
Deci nu e nimic ciudat, sunt doar "normali". Pestii astia sunt cum vrei tu, numai normali nu :fconf
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Creaturi descoperite dupa Tsunami in Japonia