MARCO555 A scris:Ancistrus adica tu ce ai vrea sa spui ca doar cine se pricepe sa cumpere ca nu inteleg , in primul rand ambalat fiind era foarte asemanator cu cuba insa dezvoltarea sa in acvariu a fost alta decat cuba , in al doilea rand vezi ca ma fac ca nu inteleg substratul a ceea ce ai vrut tu sa insinuezi(vezi doamne noi suntem praf si bine a facut insomnia ca ne-a vandut ce ne-a vandut)deoarece nu stau sa imi pun mintea cu unul care cauta de cand a venit pe acest forum decat scandal si harta cu absolut toata lumea.
Eu am vrut sa spun ca cel care vinde (nu ma refer la cazul de fata) nu se pricepe foarte bine si vinde altceva. Era destul de simplu de inteles, dar posibil tu traiesti dupa principiul "de ce simplu si nu complicat".
PS: Iti multumesc ca-mi urmaresti "evolutia" pe acest forum chiar daca nu te-a pus nimeni. Nu caut sa ma cert cu nimeni ci reusesc sa ma cert cu oameni slabi la capitolul comunicare, genul tau.
PS1:
MARCO555 A scris:Am uitat ancistrus pune si u o poza cand o sa iti faci un acvariu nu doar cu pesti si acvarii de oriunde alt loc numai de la u de acasa nu am vazut nimic , stiu ca ai sa spui, cand aveai u acvariu nimeni din lume de defapt nu din lume din galaxie si poate din alte lumii nedescoperite nu avea acvariu :fok :fok :fok
Am pus si poze si film, dar m-as mira sa fii tu cel de la care am eu nevoie de sfaturi/idei/critici in ceea ce priveste acvariul/acvariile mele, si deci poti considera ca acvaristica pe care o cunosc eu este pentru tine ca venita "din alte lumii", deci iti multumesc ca existi, ca sa am si eu un exemplu de "asa nu", altfel m-as zapaci de cap
. Iti urez Star Trek placut ca vad ca-ti plac povestirile SF... galaxiile... alte lumi... pff :apl, dar ar fi bine sa te mai intorci cu picioarele pe pamant cel putin cand te apuci sa comunici cu fiintele umane 
PS2: Apropo dar litera "u" de ce o tot folosesti? Ai inventat vreun cuvant de legatura nou? ^:)^