Subiect: 26 iunie bucuresti
Acelasi loc (curtea berarilor), aceeasi ora (13-sa ajungeti la timp
), MAI MULTA LUME
deci hai sa facem lista de prezenta :apl :apl
:noroc
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » 26 iunie bucuresti
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
), MAI MULTA LUME
deci hai sa facem lista de prezenta :apl :apl
![]()
![]()
), MAI MULTA LUME
deci hai sa facem lista de prezenta:apl :apl
Florine, mai pune si tu o saptamina (26. 06), sa aiba timp sa-mi creasca si mie plantele si celorlati sa le scada... burtile!
da sa traiti
poate asa isi elibereaza mai multi programul in perioada aia
prezent :noroc
Florin.Mazilu A scris:Acelasi loc (curtea berarilor), aceeasi ora (13-sa ajungeti la timp
![]()
![]()
), MAI MULTA LUME
deci hai sa facem lista de prezenta:apl :apl
:norocFlorine, mai pune si tu o saptamina (26. 06), sa aiba timp sa-mi creasca si mie plantele si celorlati sa le scada... burtile!
si mai scade o zi
chiar asa , de ce nu organizam si sambata?
unii lucreaza sambata. Majoritatea suntem liberi duminik de aceea am propus duminica eu stiu sigur ca duminica sunt liber dar cateodata lucrez sambata
Sigur va fi o schimbare in ceea ce priveste burtile... , cat despre prezenta nici nu se pune problema sa lipsesc.
In schimb il sustin pe Radu cu amanarea cu o saptamana, ca sa aiba ce sa defriseze si totodata sa fericeasca alti colegi detinatori de plantate.
Cat despre reni.....as mai avea putina rabdare, nu de alta dar mai e ceva pana la Craciun.
Pana atunci sa auzim numai de bine! :noroc
As vrea si eu detalii si informatii unde se tine intalnirea voastra.
Si daca imi poate da cineva un nr de tel ca sa il sun duminica ca sa imi zica precis unde se tine intalnirea.
Ca as vrea sa vin si eu.
Deci pana la urma v-a fi intalnirea duminica viitoare?
Adica pe 12-06-2011 ?
Ca sa stiu sa-mi fac programul dinainte
CUrtea berarilor ora 13. Cristinucu :smoke
Mai baieti, cine a zis de data de 12.06 ? Eu am retinut data de 26.06 daca nu ma insel. Daca stiti altceva informati pe toata lumea.
Daca nu ma insel , asa a fost initial topicul ... Daca ma insel cer a-mi fi cu iertare , nu am fost atent . ^:)^
eu am inteles ca este azi la ora 13.00 si am asteptat acolo 4-5 ore dar nu a venit nimeni, norocul meu a fost ca au bere la metru, iar dupa 3 metri am plecat acasa. ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ o sa mai incerc si pe 12.06 ^:)^ ^:)^ ^:)^ inca 2-3 metri
Mai bine bei cati metri are careul mare de la terenul de fotbal ... si stii o treaba ))) :apl
din pacate nu prea ma pricep la fotbal ^:)^ ^:)^ ^:)^
dar cu intalnirea cum ramane? te asteptam si pe tine de data asta ca sa nu mai zic de "maimutica"
din pacate nu prea ma pricep la fotbal ^:)^ ^:)^ ^:)^
dar cu intalnirea cum ramane? te asteptam si pe tine de data asta ca sa nu mai zic de "maimutica"
Daca sunt in Bucuresti, cu cea mai mare placere :noroc :noroc
Asta a sunat mai mult a amenintare
:pp ... Eu sper sa vin , de cand m-am inscris aici vreau sa vin si eu macar odata de curiozitate sa vad despre ce se vorbeste ...
Asta a sunat mai mult a amenintare
![]()
:pp ... Eu sper sa vin , de cand m-am inscris aici vreau sa vin si eu macar odata de curiozitate sa vad despre ce se vorbeste ...
E....si tu acum. Cam despre ce crezi tu ca putem vorbi ???
Asta inainte de a bea o bere.....
Deoarece am fost super ocupat si nu am mai avut timp sa intru,prietenii stiu dc )))))(intotdeauna am vrut sa spun asta), sper ca nu v-ati razgandit sau ati uitat ;;)
A ramas stabilit, duminica pe 26, la curtea berarilor acolo ascunsi cu berea-n mana ))
Deoarece am fost super ocupat si nu am mai avut timp sa intru,prietenii stiu dc
)))))(intotdeauna am vrut sa spun asta), sper ca nu v-ati razgandit sau ati uitat ;;)
A ramas stabilit, duminica pe 26, la curtea berarilor acolo ascunsi cu berea-n mana))
Yesssssssss! :noroc
Mai aveti loc pentru doua persoane?
Daca da, ne anuntam prezenti.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » 26 iunie bucuresti