boggy_by A scris:Salut,
Cateva cuvinte, de la voi pt. acvariul meu de incepator, sper ca nu e banal pt voi profesionistii (in realitate e mai frumos
)
:acv Acvariu aqua szut 25l brut, filtru super - mini kameleon 280 de la aqua szut, si un incalzitor de 25W pe care l-am scos k nu stiu cum sa mai racesc apa acum
Pesti 2neoni+1boraras brigitte , 1betta, 4Corydoras
Substrat: Aqua Basis Plus - JBL + pietris
Plante :Christmas Moss, LILAEOPSIS BRASILIENSIS, Elodea Canadensis, Cladophora
Radacina de castan cred, gasita de la muncitorii care sapa dupa tevile sparte de "bucuresti"
,
Bine ai venit! Nu inteleg ce s-a intimplat cu acvariul in a 5-a poza, in primele 4, mai ales in a 4-a arata destul de bine, pentru ca apoi, plantele sa aiba o stare foarte proasta. Din a 5-a poza a disparut Lilaeopsis (lucru nu foarte rau, pentru ca oricum disparea, fiind o planta destul de pretentioasa, care ti-ar fi facut probleme). Este posibil ca poza sa fie facuta cu mult inaintea celor 4?
Daca nu ma insel, se zaresc niste bule de aer, care nu fac altceva decit sa iroseasca putinu CO2 existent in acvariu. Nu stiu ce iluminare are acvariul dar starea plantelor este destul de proasta, probabil si din cauza asta.
Bine ca macar tu ai inteles ce inseamna masurarea lungimii totale a pestilor, eu intelesesem ca trebuie sa-i pui cap la cap si sa-i masori! 
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!