Subiect: Bodrum Turcia
Va prezint cateva imagini facute de mine in timpul scufundarilor din apele turcesti
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Scufundari personale » Bodrum Turcia
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Va prezint cateva imagini facute de mine in timpul scufundarilor din apele turcesti
eu
steluta
murena
vaporul ce ne-a condus spre scufundari
in ce perioada ai fost? si la ce hotel?
eu am fost in kemer.
ceea ce iti ofera adincurile apelor este absolut superb. cel putin pentru mine.nu am mai auzit cu urechea dreapta doua zile.
Superb si tentant, poti detaila un pic coditiile calatoriei, perioada, loc, cost sejur si scufundarea, impresii etc
in ce perioada ai fost? si la ce hotel?
eu am fost in kemer.
ceea ce iti ofera adincurile apelor este absolut superb. cel putin pentru mine.nu am mai auzit cu urechea dreapta doua zile.
Acum sunt, la scufundari in fiecare zi, iar cazat la Isis hotel
ceva poze noi? un recif de corali sau niste pestisori?
o sa urc mai multe poze cand ajung in tara
Pot sa pun si eu poze cu scufundari in cada?
Florin, te-ai intors acasa? in ce statiune ai fost si daca ai idee pe unde ai facut scufundari? Ti-ai luat brevetul de scufundator? La ce adancime ai coborat cel mai mult?
LE - acum am vazut - Bodrum :D:D:D
O sa pun si eu poze de la scuba, nu asa spectaculoase cu murene si stelute...dar cu butelie si multi pesti dintr-o zona intre Marmaris si Icmeler.
Eu nu pot sa spun de cat un lucru, va invidiez groaznic !!!
Eu am fost in Croatia in Novi Vinodolski si acolo puteai sa faci un curs de 10 scufundari in urma caruia iti dadeau si un brevet. Cost total 350 Euro. Data viitoare cand merg acolo aduc si niste arici de mare si sper ca vin si cu brevetul.
Eu nu pot sa spun de cat un lucru, va invidiez groaznic !!!
Eu am fost in Croatia in Novi Vinodolski si acolo puteai sa faci un curs de 10 scufundari in urma caruia iti dadeau si un brevet. Cost total 350 Euro. Data viitoare cand merg acolo aduc si niste arici de mare si sper ca vin si cu brevetul.
Ai grija sa fie un curs Padi, asa nu vei avea surpriza sa ajungi in locuri speciale sa vezi ca nu ai dreptul sa faci scufundari acolo.
Florin, te-ai intors acasa? in ce statiune ai fost si daca ai idee pe unde ai facut scufundari? Ti-ai luat brevetul de scufundator? La ce adancime ai coborat cel mai mult?
LE - acum am vazut - Bodrum
:D:D:D
O sa pun si eu poze de la scuba, nu asa spectaculoase cu murene si stelute...dar cu butelie si multi pesti dintr-o zona intre Marmaris si Icmeler.
Nu am putut rezista sa nu fac cursul, pt. a putea obtine permis de scufundare. Cea mai mare adancime de pana acum a fost de 18 m insa data viitoare o sa cobor si mai jos iar in vara viitoare ma gasiti la marea bariera de corali.
Aici eram in prima zi de scufundari
Imi cer scuze ca revin asa tarziu cu pozele dar stiti cum este "bine mai tarziu decat nici o data"
Avion turcesc doborat de palosul lui Stefan Cel Mare
Acelasi avion, la bord inca mai statea Baiazid.
Aici eram mai la inceput, incercam sa imi reglez presiunea.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Scufundari personale » Bodrum Turcia