Subiect: 04.10.2009 plazza romania
Duminica 4 octombrie plazza romania etaj 2 langa cazino. 
cine se anunta?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » 04.10.2009 plazza romania
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Duminica 4 octombrie plazza romania etaj 2 langa cazino. 
cine se anunta?
Duminica asta ma anunt prezent
Vin si eu , Scuze pt ca am schimbat id-ul    ( va rog sa il stergeti pe cel vechi )  .O sa raman cu acesta   Multumesc si pe curand  .
  Multumesc si pe curand  .
din pacate nu cred ca mai pot ajunge deoarece am meci la handbal si la 16:00 trebuie sa fiu la sala floreasca. imi pare rau si sper ca ne vedem saptamana viitoare  sau daca vreti sa veniti sa faceti galerie
 sau daca vreti sa veniti sa faceti galerie  :lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
Mazilu tu esti din blocul 47, Berceni si mai ai niste frati ? Cred ca am jucat handbal in generala, in 133 
 :lol:nu sunt nici din berceni nici din pajura nici din pantelimon etc etc etc
:lol:nu sunt nici din berceni nici din pajura nici din pantelimon etc etc etc  :lol::lol:
:lol::lol:
Sunt din crangasi desi observ ca sunt foarte multi mazilu si chiar multi Florin Mazilu prin bucuresti 
eu fac handbal din clasa a 10-a si akm sunt a 13-a  

Din pacate nu ajung nici eu maine deoarece nu sunt in Bucuresti . Dar incerc sa ajung pe data de 11 octombrie .
intalnire amanata, ramane sa ne intalnim pe data de 11
Ba daca esti la un suc.. Sunati-ma si pe mine sau macar un bip...sa mai bem si noi o bere ca altatadata! 0727413212. Cu respect Bogdan !
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » 04.10.2009 plazza romania