oby88 A scris:Salut sunt Robert din Bucuresti si sunt alcoolic :noroc ....scuze am incurcat forumul
Reluam: Salut sunt Robert din Bucuresti si printe multe alte pasiuni se afla si cea acvaristica.Am un mic acvariu cumparat din hornbach(nu fac reclama)si pe care vreau sa il remodelez si sa il repopulez.As vrea sa ii pun nisip negru o perdea de bule (repet BULE) niste plante si bineinteles ceva pesti....Gandesc ca un amator?Aveti alte ideei?
P.S: Accept si donatii
P.S:Nu va inghesuiti
Bine ai venit!
Sper ca introducerea ta, s-a dorit o gluma si nu altceva.
Glumim aici pe forum si cat timp se pastreaza o linie a decentei si a bunului simt, esti liber sa glumesti in aceste limite.
Acvariul tau se pare ca are intr-adevar nevoie de o schimbare, fiindca chestiile alea mici care se misca sunt fiinte. Noi oamenii, avem obligatia morala sa le respectam si sa le tratam cum se cuvine.
In cazul pestilor, e necesar sa le oferim volumul de apa necesar fiecarei specii, compatibilitate in privinta parametrilor chimici ai apei, compatibilitate intre specii precum si crearea unui mediu cat mai apropiat de cel natural. Cel putin acestea sunt principiile de baza pe care ar trebui sa le aiba cineva care se considera acvarist.
Iti doresc sedere placuta, si sa reusesti sa ajungi sa ai si tu un acvariu de vis!
Life is better with animals... Life is better with friends
Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.