Nu pot decat sa ma bucur ca exista un forum atat de activ si ca mi-ati oferit atat de multe sfaturi ultile intr-un timp atat de scurt ^:)^
@pasi_une
Intradevar arata bine acvariul. Ma bucur ca ti-ai adus aminte de poza :sbr
@bradraqua
Am inteles acum ce se intampla cu lumina de o tenta mai mult spre albastru si din cauza asta am optat pentru 2 x865 in caz ca mai am nevoie de inca un tub daylight.
In legatura cu "piticul" pentru schimbare sa nu iti fie teama pentru un eventual esec fiindca totusi, este un acvariu si nu explozibil . Acum nu ma refer la o bomba de alge cu ceas care este posibil dar nu si garantat ca o sa explodeze
:sok Daca iti place si pui suflet in ceea ce faci un eventual esec te va perfectiona.
In legatura cu formula ideala as avea o intrebare pentru Paul :
@pelly67
Te felicit in primul rand pentru acvariul tau cu toate ca nu este prima data cand il vad si este inca una din inspiratiile mele.
Revenim la intrebare :
Ce tip de fertilanti ai folosit la acvariul olandez ? Ai mers pe Trace Mix si PPs-pro sau pe linii de fertilizare cunoscute ( dennerle , dupla , tropica ) ?
Off- topic : Am o slabiciune pentru aromatica! In ochii mei arata excelent crescuta in acvariul tau. :apl
@narcis.b
Este prima data cand folosesc aqua medic plant grow si cred ca ofera o nuanta de roz placuta. Am auzit foarte multe pareri bune despre tuburile astea . In legatura cu temepratura de culoare nu o sa am probleme mai ales ca 865 are undeva la 6500k .
Daca eram admin ti-as fi pus formula ta ideala "sticky" :sok
Toate cele bune!