341

Re: My small island

Nu l-am intrebat numai pe Bitanu ci si pe restul colegilor,dar asa mia venit sa zic  :|daca doriti imi puteti raspunde la aceasta intrebare  smile daca nu  sad

342

arata foarte bine . felicitari! smile

343

Pop Remus A scris:

Nu l-am intrebat numai pe Bitanu ci si pe restul colegilor,dar asa mia venit sa zic  :|daca doriti imi puteti raspunde la aceasta intrebare  smile daca nu  sad

Ce dai? lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

344

Multumesc costyy  smile  dar mie nu mi se pare ca arata asa de bine  sad
Poi ce sa dau  lol ? :smoke
Daca mai sunt colegi care ma pot ajuta cu sfaturi sunt bine primite  :pls  ^:)^

345

Gugulutza, 865+830!!! In felul asta impusti toti iepurii: aspect placut, spectre utile pentru plante, posibilitatea de a le aprinde/stinge pe rind, imitind oarecum ciclul luminii solare.
Acum te-ai potolit? lol  Ce urmeaza sa mai schimbi de dragul schimbarii?

346

Poi nu mai schimb nimic wink poi atunci las asa 1x865 si 1x830 wink? big_smile

347

Pop Remus A scris:

Poi nu mai schimb nimic wink poi atunci las asa 1x865 si 1x830 wink? big_smile

Nuuuuuuuu! Poti lasa 1x"unu" + 1x"altul"! :stupid  Tu ai probleme de perceptie sau iti bati joc?

348

Ok,nu am probleme de perceptie si nu imi bat joc  neutral am intrebat asta fiindca nu sunt tocmai convins pe care sa le las,ca cu nicuna nu prea imi place  :scry  Poate ca pana la urma tot 1x865,1x830 v-a ramane  :scry

349

Mai copile, ia fa tu bine si pune mina sa cauti, de cite ori primesti un raspuns, dupa care formulezi intrebarea identica cu raspunsul primit. Cum se numeste asta?
   Stiu ce o sa raspunzi: "gata, nu mai fac, am inteles!" Ai dat raspunsul asta de zeci de ori si... ai uitat in secunda "doi"!

350 Editat de Pop Remus (2012-06-29 14:09)

yikes  neutral De 1 saptamana de cand am aceste neone tot caut,citesc si ma documentez de pe internet wink pana la urma las 1x830 si 1x865 apoi ce v-a fii v-a fii,sa speram ca plantelor le v-a merge bine  big_smile
@Bitanu:pozele sunt facute cu camera de la telefonul mobil LG Optiumus Black are 5 mp dar nu este ca si un aparat foto neutral

351

Pop Remus A scris:

yikes  neutral De 1 saptamana de cand am aceste neone tot caut,citesc si ma documentez de pe internet wink pana la urma las 1x830 si 1x865 apoi ce v-a fii v-a fii,sa speram ca plantelor le v-a merge bine  big_smile
@Bitanu:pozele sunt facute cu camera de la telefonul mobil LG Optiumus Black are 5 mp dar nu este ca si un aparat foto neutral

Doamne ajuta! lol  In alta ordine de idei, ne-ai spus ca ai rezultate foarte bune la scoala?! Pai... pasarica mica, cum se scriu "v-a merge" si "ce v-a fii v-a fii"? lol

352 Editat de Pop Remus (2012-06-29 14:15)

Acuma nu v-a bateti chiar toti joc de mine,ma vedeti asa mai mic, si ce, ia hai sa il sacaim pe asta  :scry  :scry daca voi vreti asa....
P.S:nimeni nu s-a nascut invatat wink
Poi cum sa se scrie asa cum am scris eu ce nu este corect?  neutral

353 Editat de visiniu (2012-06-29 14:14)

Pop Remus A scris:

yikes  neutral  ce v-a fii v-a fii,sa speram ca plantelor le v-a merge bine  big_smile

Bitane, cred ca se poate face un cocktail din 4 straturi. La cele 3 enumerate de tine mai adaug unul... gramatica.

Remus, corect este: ce va fi va fi, sa speram ca plantelor le va merge bine.
Sau cel putin asa era corect cand am facut eu scoala, undeva in Evul Mediu.  smile

Edit: Remus, nu o lua in nume de rau, toti dorim sa te ajutam...

354

bitanu A scris:

Ca de vara! Un cocktail care contine: pe fund - probleme de perceptie, la mijloc - repetitie cu putina inganare si la suprafata mai multa indoiala facuta spuma. La final, se serveste prin sorbire cu putina bataie de joc?   :pp   lol

Excelenta imaginea!!! lol
Mi-as permite sa adaug: "a se servi de la frigider, adaugind dupa gust, dorinta de a primi drept de vot"! lol

355

Pop Remus A scris:

Acuma nu v-a bateti chiar toti joc de mine,ma vedeti asa mai mic, si ce, ia hai sa il sacaim pe asta  :scry  :scry daca voi vreti asa....

Ma fraiere, imi esti drag, de aceea stau pe capul tau, sa nu faci greseli! :kiss

356

Nunu se scrie "ce v-a fii v-a fii" deoarece este "-a fii" ca si intr-un acvariu este "-un acvariu" nu prea stiu bine sa explix dar cred ca asa este,acuma nu este un site de gramatica,cu cele mai mici detali ale ortografiei wink ci unul de acvaristica  tongue  lol

357 Editat de Pop Remus (2012-06-29 14:22)

Baracuda A scris:
Pop Remus A scris:

Ma fraiere, imi esti drag, de aceea stau pe capul tau, sa nu faci greseli! :kiss

Ok ok atunci :kiss
Edit: daca este poi sau pai nu stiu  lol

358

bitanu A scris:

,,Poi,, , la asta cu ,,pasarica mica,, eu nu ma bag!  lol  lol  lol

Chiar am o curiozitate, e ,,poi,, sau ,,pai,,?

Bine faci, ca nu te bagi! "Poi" este considerat regionalism si este specific zonei din care ne incinta Remus cu panseurile sale! lol

359

Remuselu', ai curaj sa-mi dai numarul de telefon, al profesoarei tale de lb. romana? lol

360

bitanu A scris:

lol  lol  lol  Pai, atunci cum pronunti? POI, mai vedem?

Exact: Poi, pasarica muta-ti cuibul si te duuuu! lol