Re: My small island
Nu l-am intrebat numai pe Bitanu ci si pe restul colegilor,dar asa mia venit sa zic :|daca doriti imi puteti raspunde la aceasta intrebare daca nu
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » My small island
Pagini « 1 … 16 17 18 19 20 … 30 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Nu l-am intrebat numai pe Bitanu ci si pe restul colegilor,dar asa mia venit sa zic :|daca doriti imi puteti raspunde la aceasta intrebare daca nu
Nu l-am intrebat numai pe Bitanu ci si pe restul colegilor,dar asa mia venit sa zic :|daca doriti imi puteti raspunde la aceasta intrebare
daca nu
Ce dai?
Multumesc costyy dar mie nu mi se pare ca arata asa de bine
Poi ce sa dau ? :smoke
Daca mai sunt colegi care ma pot ajuta cu sfaturi sunt bine primite :pls ^:)^
Gugulutza, 865+830!!! In felul asta impusti toti iepurii: aspect placut, spectre utile pentru plante, posibilitatea de a le aprinde/stinge pe rind, imitind oarecum ciclul luminii solare.
Acum te-ai potolit? Ce urmeaza sa mai schimbi de dragul schimbarii?
Poi nu mai schimb nimic poi atunci las asa 1x865 si 1x830
?
Poi nu mai schimb nimic
poi atunci las asa 1x865 si 1x830
?
Nuuuuuuuu! Poti lasa 1x"unu" + 1x"altul"! :stupid Tu ai probleme de perceptie sau iti bati joc?
Ok,nu am probleme de perceptie si nu imi bat joc am intrebat asta fiindca nu sunt tocmai convins pe care sa le las,ca cu nicuna nu prea imi place :scry Poate ca pana la urma tot 1x865,1x830 v-a ramane :scry
Mai copile, ia fa tu bine si pune mina sa cauti, de cite ori primesti un raspuns, dupa care formulezi intrebarea identica cu raspunsul primit. Cum se numeste asta?
Stiu ce o sa raspunzi: "gata, nu mai fac, am inteles!" Ai dat raspunsul asta de zeci de ori si... ai uitat in secunda "doi"!
De 1 saptamana de cand am aceste neone tot caut,citesc si ma documentez de pe internet
pana la urma las 1x830 si 1x865 apoi ce v-a fii v-a fii,sa speram ca plantelor le v-a merge bine
@Bitanu:pozele sunt facute cu camera de la telefonul mobil LG Optiumus Black are 5 mp dar nu este ca si un aparat foto
![]()
De 1 saptamana de cand am aceste neone tot caut,citesc si ma documentez de pe internet
pana la urma las 1x830 si 1x865 apoi ce v-a fii v-a fii,sa speram ca plantelor le v-a merge bine
@Bitanu:pozele sunt facute cu camera de la telefonul mobil LG Optiumus Black are 5 mp dar nu este ca si un aparat foto
Doamne ajuta! In alta ordine de idei, ne-ai spus ca ai rezultate foarte bune la scoala?! Pai... pasarica mica, cum se scriu "v-a merge" si "ce v-a fii v-a fii"?
Acuma nu v-a bateti chiar toti joc de mine,ma vedeti asa mai mic, si ce, ia hai sa il sacaim pe asta :scry :scry daca voi vreti asa....
P.S:nimeni nu s-a nascut invatat
Poi cum sa se scrie asa cum am scris eu ce nu este corect?
![]()
ce v-a fii v-a fii,sa speram ca plantelor le v-a merge bine
Bitane, cred ca se poate face un cocktail din 4 straturi. La cele 3 enumerate de tine mai adaug unul... gramatica.
Remus, corect este: ce va fi va fi, sa speram ca plantelor le va merge bine.
Sau cel putin asa era corect cand am facut eu scoala, undeva in Evul Mediu.
Edit: Remus, nu o lua in nume de rau, toti dorim sa te ajutam...
Ca de vara! Un cocktail care contine: pe fund - probleme de perceptie, la mijloc - repetitie cu putina inganare si la suprafata mai multa indoiala facuta spuma. La final, se serveste prin sorbire cu putina bataie de joc? :pp
Excelenta imaginea!!!
Mi-as permite sa adaug: "a se servi de la frigider, adaugind dupa gust, dorinta de a primi drept de vot"!
Acuma nu v-a bateti chiar toti joc de mine,ma vedeti asa mai mic, si ce, ia hai sa il sacaim pe asta :scry :scry daca voi vreti asa....
Poi cum sa se scrie asa cum am scris eu ce nu este corect?
Ma fraiere, imi esti drag, de aceea stau pe capul tau, sa nu faci greseli! :kiss
Nunu se scrie "ce v-a fii v-a fii" deoarece este "-a fii" ca si intr-un acvariu este "-un acvariu" nu prea stiu bine sa explix dar cred ca asa este,acuma nu este un site de gramatica,cu cele mai mici detali ale ortografiei ci unul de acvaristica
Pop Remus A scris:Acuma nu v-a bateti chiar toti joc de mine,ma vedeti asa mai mic, si ce, ia hai sa il sacaim pe asta :scry :scry daca voi vreti asa....
Poi cum sa se scrie asa cum am scris eu ce nu este corect?Ma fraiere, imi esti drag, de aceea stau pe capul tau, sa nu faci greseli! :kiss
Ok ok atunci :kiss
Edit: daca este poi sau pai nu stiu
,,Poi,, , la asta cu ,,pasarica mica,, eu nu ma bag!
![]()
![]()
![]()
Chiar am o curiozitate, e ,,poi,, sau ,,pai,,?
Bine faci, ca nu te bagi! "Poi" este considerat regionalism si este specific zonei din care ne incinta Remus cu panseurile sale!
Remuselu', ai curaj sa-mi dai numarul de telefon, al profesoarei tale de lb. romana?
![]()
![]()
Pai, atunci cum pronunti? POI, mai vedem?
Exact: Poi, pasarica muta-ti cuibul si te duuuu!
Pagini « 1 … 16 17 18 19 20 … 30 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » My small island