Subiect: acvariul meu
salut tuturor sund adi si sunt foarte la inceput sper sa va placa
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
salut tuturor sund adi si sunt foarte la inceput sper sa va placa
scuze dar nu imi acepta pozele puteti inchide multumesc
ok am reusit http://www.acvariidevis.ro/forum/uploads/2011_12/p141211_18510002_b.jpgaflhttp://www.acvariidevis.ro/forum/uploads/2011_12/p141211_18560001_b.jpg http://www.acvariidevis.ro/forum/uploads/2011_12/p141211_18500002_b_1.jpg
Salut Adi, incearca sa sprijini aparatul foto /telefonul de ceva, sa stea fix cand pozezi, ca asa nu se intelege nimic din poze.
scuze dar sunt facute cu telefonul promit sa revin cu poze mai clare si cu detali mai multe tot ce pot spune este ca nu pot folosi tehnologie de exterior datorita copiilor si ca , pesti am 6xifo din care 2 masculi 5 neoni 4 gupi din care 2 masculi 30 creveti red cherri,20 pui xifo 20 pui gupi si alte 3 acvari de 250l in lucru din care doua cu cichlide africane sper sa fie gata pana la 30 02 2012 multumesc tuturor si an special celor de pe acest forum care mau ajutat cu ce au putut.acum ca mam pus cat de cat pe linia de plutire sper sa pot ajuta si eu pe alti
da ai dreptate am imprumutat aparatu unui prieten si a uitat sal mai aduca de vro 6 luni
am uitat sa va spun ca, incepand de anul vitor dupa ce pun toate acvariile pe linia de plutire incerc sami fac unul de 1500l cichlide africane
si alte 3 acvari de 250l in lucru din care doua cu cichlide africane
am uitat sa va spun ca, incepand de anul vitor dupa ce pun toate acvariile pe linia de plutire incerc sami fac unul de 1500l cichlide africane
Deci dupa ce termini de construit cele 3 acvarii de 250 litri, te apuci si de unul de 1500 litri? :omfg
Oau :omfg :omfg :omfg
scze pentru ce cu papagali mei
Pai acum da si niste detalii despre filtru, incalzitor, lumina, schimburi de apa, ciclare etc
PS: Din cate vad unul dintre filtre l-ai montat odata cu termometrul pe geamul din fata... de ce? :omfg
da ancistrus asta intentionez sa fac cele 3 acvari sunt deja in prima faza. sper doar sa tina placa si sa nu ajung la vecinu dar asta ramane de vazut
sau in cel mai rau caz sa mil sparga fimea cu ciocanu cum a facut cu cel de 500l
Deci la ce etaj stai? Adica sunt curios cu 3 acvarii de 250 litri + unul de 1500 litri cam cati vecini ai de coborat
pai la unul de 1500 l imi imaaginez vreo 10-15 barosani de aia(barbati calumea :omfg
) :apl bravo oricum
este montat pe geamul din fata datorita prizei care este undeva in dreapta sus pe perete si nu ajunge firul este pusa asa casa nu mai ajunga fimea si nepotamiu si termometrul din prostie . incalzitorul este de 75w jbl filtrul este jbl de 70lh cu carbuni iar schimbul de apa il fac odata pe saptamana inlocuind 20% din apa
70l/h
cred ca ai grasit nu cumva 700 :omfg ???
stau la ultimul etaj adica la 8 asta este oricum la mine este gradina zoologica
va fi ansablat de mine si inca 3 prieteni pe loc dar macar sa ajung eu acolo momentan stau cam prost la capitolu bani
da ai drptate am gresit
Asa mai merge :pp :noroc
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu