Re: Lost forest(biotop Rio Paraquai)
Sambata trecuta a fost Pomi pela mine si s-a lasat cu o sedinta foto.
Iata cateva foto
The next.
.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Lost forest(biotop Rio Paraquai)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Sambata trecuta a fost Pomi pela mine si s-a lasat cu o sedinta foto.
Iata cateva foto
The next.
.
Partea a doua de la sedinta foto cu Pomi. De data aceasta in prim plan pestanii care din pacate nu si-au aratat pe deplin culorile. Nu-mi explic cauza sfioseniei lor dar stiu ca dimineata am prins 6 din ei si i-am dus unei cunostinte, lume noua in fata acvariului?!
IMG_1935 by emil_visan, on Flickr
IMG_1929 by emil_visan, on Flickr
IMG_1928 by emil_visan, on Flickr
IMG_1923 by emil_visan, on Flickr
IMG_1962 by emil_visan, on Flickr
Superbi, sa-ti traiasca :sok
Initial am vrut sa fac un topic separat dar fiind vorba tot de Laetacara dorsigera am sa postez tot aici .
In urma cu circa o luna cu bunavointa patronului (caruia ii multumesc )am incercat in incinta unui petshop bucurestean sa fac un acvariu de prezentare a Laetacarelor.
Acvariu are in jur de 100 de litri am adaugat niste lemnaraie multe frunze si un burete bolborositor care de fapt era in dotarea acvariului. Dupa circa 2 saptamani am adus si 6 pestani :
Dupa aclimatizarea treptata le-am dat drumul in acvariu si s-au ascus printre lemne si frunze..
Am trecut de mai multe ori pe la magazin ca sa dau un design acvariului dar lemnaraia refuza sa se scufunde complet asa ca am amanat. Ieri dau telefon si ii spun amicului ca trec pe acolo sa asez acvariul ca de atata timp s-a dus lemnaraia la fund, la care imi zice "Lasa designul vino ca ai pui." Normal ca m-am infiintat urgent si iata ce mi-a fost dat sa vad:
Pentru bucurestenii care vor sa vada perechea de dorsigera cu pui live, acvariul se afla in petshopul din Carrefour Grand Arena -Berceni.
Backgroundul pentru noua "Padure uitata" este gata.
Vineri noul taram "Lost forest" a fost dat la apa.:-)
Azi am trecut la etapa urmatoare: Lost Forest II si-a luat locul in primire si a primit crengi si pietre.
Multumesc prietenului Fabian care m-a ajutat sa-l asez pe pozitii.
Doua poze si un filmulet scurt.
http://www.youtube.com/watch?v=Gm2ShBV_RHg
PS - multumesc sotiei pt poze si filmulet
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Lost forest(biotop Rio Paraquai)