tabaks A scris:Cu exactitate nu cred ca-ti poate spune cineva cand o sa fete.
Urmareste-i comportamentul.In unele cazuri sta retrasa in altele e foarte agitata si nu permite altor pesti sa se apropie de ea.
Daca se comporta cum ti-am scris mai sus in viitorul apropiat vei avea icre cu ochi. :fcool
Stiu ca nu-mi va putea spune nimeni cu exactitate ,cu aproximatie ar fi bine de stiut,adica in mare parte daca este in stagiul in care ar trebuii mutata sau nu
,daca este in stagiul final,sau macar aproape..
Petreanum A scris:Salut si bine ai venit! Eu am avut mai multe femele de guppy care au fost in aceeasi situatie ca si a ta. Cu riscul sa ma repet si cu scuzele de rigoare iti spun ca am avut care am pus in maternitate si a facut pui in 1 maxim 2 zile si alta care cred ca am puso in maternitate de cel putin 3,4 ori si nimic. Eu zic ca tine foarte mult de stres si anume de cat e de stresata e de faptul ca o pui in maternitate. :acv
Deci in situatia de fata,ar fi bine sa o mut sau sa mai astept?
Pop Remus A scris:Dupa parerea mea fata saptaman aceeasta,se vede ca are burta patratzoasa si negru pe la coada,deci :apl :bf :bf :bf :bf
Abea astept,ar fi primul peste care ar face pui cu stiinta mea,ca sa zic asa..:D
Platy m-a surprins
) ,am vazut puii dupa aproape o saptamana printre "plasticaraia" aia a mea.
Multumesc de raspunsuri!