Re: Useri cu drept de vot.
Apelez si eu,se poate ?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Votarea acvariilor » Useri cu drept de vot.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
2.pentru a putea avea drept de vot trebuie sa fi logat si a ai minim 100 mesaje pe forum
S-ar putea completa cu :
"iar ponderea mesajelor gen - bine ai venit/salut/bun venit pe forum - sa nu depaseasca 50%"
??????????
Este doar o simpla sugestie si NU solicit nici un drept.
In seara asta ma uitam la acvariile din concurs... unul mi-a placut in mod deosebit. Cand colo... "ne pare rau, nu ai drept de vot".
buna.se poate sa-mi dati si mie drept de vot?
1 acvariidevis
2 Florin.Mazilu
3 soto_san
4 icsim
5 Schlaffen
6 laura
7 Laurentiu A
8 marian4232
9 ciprian01
10 pestisorul_de_aur
11 broschi526
12 froda
13 Stef
14 Buschy
15 me_gaton
16 insomnia
17 m_ionut2007
18 Timi
19 sorincristian
20 tanno_ap
21 pomi
22 shauru
23 costi8
24 eragon
25 pigeon mov
26 BuBu
27 puiutu
28 kokos
29 MihaiA09
30 baraja
31 plecostonis_extra
32 marian75
33 hard to please
34 aqua
35 eXotic
36 Lorenzo
37 Lucia
38 Cezara
39 broschi526
40 acvariudevis
41 merlin21
42 fabyan
43 pelly67
44 bradraqua
45 sece4u20
46 polar bear
47 catag
48 Razvan 35
49 ivaz_tiby
50 Ssilviuu
51 narcis.b
52 robertino
53 adibingo
54 lup cosmin
55 allexya
56 remus242004
67 orly
68 bitanu
69 Mr_BigOlyMan
70 Horia
71 maimutica
72 sTTTk
73 MARCO555
74 Alex N.
75 Edisonjohn86
76 costyy_78
77 maya
78 visiniu
79 dan zichi
Lista actualizata azi 09 aprilie 2011
Am ochit un acvariu numai bun de votul meu , deci mi se poate acorda si mie dreptul de vot?
eu am o propunere....cei care sunt activi pe site ...care au numar de mesaje sa primeasca automat drept de vot
inainte de a cere dreptul la vot va rog sa cititi cu atentie regulamentul concursului va multumesc
"Pagina pe care vrei sa o accesezi nu a fost gasita. Linkul este gresit fie pagina nu mai este de actualitate si a fost stearsa. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create."
Vreau si eu drept de vot!?Se poate?
acvariidevis A scris:2.pentru a putea avea drept de vot trebuie sa fi logat si a ai minim 100 mesaje pe forum
S-ar putea completa cu :
"iar ponderea mesajelor gen - bine ai venit/salut/bun venit pe forum - sa nu depaseasca 50%"
??????????
Este doar o simpla sugestiesi NU solicit nici un drept.
Mai dar ce sugestii smechere ai tu! Si cat esti de simpatic cum nu ceri tu nici un drept! Votarea acvarilor acestor colegi care s-au chinuit sa isi faca acvariile, sa le intretina, sa le pozeze si sa le arate unor "jmecheri" ca tine poate poate prinzi si tu ceva de la ei este, dupa parerea mea, un semn de respect pentru munca lor, iar decizii gen "io nu solicit nici un drept" nu cred ca ajuta pe nimeni. Poti sa pierzi 5 minute sa te uiti la niste albume si sa dai un click.
Iar legat de sugestia ta foarte subtila si "jmechera", daca un om s-a chinuit pana si sa salute pe toata lumea de 100 de ori, io zic ca si-a castigat dreptul de a vota. Nu cred ca trebuie facultate de piscicultura ca sa votezi un acvariu. Profesionistii in domeniu voteaza cu creierul, noi astialalti votam cu ochii si asa rezulta un castigator.
Obisnuiti-va cu ideea ca, dreptul la vot se cistiga prin dovada unor cunostinte mai profunde, decit cele care conduc la posesia unui acvariu lipsit de valoare si plin de probleme, dupa prezenta de luni de zile pe acest forum. Nu numarul posturilor este hotaritor ci calitatea/continutul lor si posesia unui acvariu decent. Pentru a putea vota, ca in orice concurs, este nevoie de cunostinte in domeniu, nu numai de simt estetic. Trebuie ca fiecare votant sa poata aprecia, tehnic vorbind, eforturile concurentului pentru a realiza un acvariu de valoare.
Exista si situatii in care unii useri sunt omisi de la dreptul la vot, cu toate ca merita din plin, asta inseamna ca nu au solicitat acest drept. Atunci cind un user care merita, solicita drept de vot, il va primi cu siguranta. Daca nu se intimpla asa, va rog sa sesizati aceasta situatie.
1 acvariidevis
2 acvariudevis
3 adibingo
4 Alex N.
5 allexya
6 Ancistrus
7 baraja
8 bitanu
9 bradraqua
10 broschi526
11 BuBu
12 Buschy
13 catag
14 Cezara
15 ciprian01
16 costi8
17 costyy_78
18 DiscusGabi
19 eragon
20 fabyan
21 Florin.Mazilu
22 hard to please
23 Horia
24 icsim
25 insomnia
26 ivaz_tiby
27 kokos
28 laura
29 Laurentiu A
30 Lorenzo
31 Lucia
32 lup cosmin
33 m_ionut2007
34 maimutica
35 MARCO555
36 marian4232
37 marian75
38 maya
39 me_gaton
40 merlin21
41 MihaiA09
42 Mr_BigOlyMan
43 narcis.b
44 orly
45 pelly67
46 pestisorul_de_aur
47 pigeon mov
48 plecostonis_extra
49 pomi
50 puiutu
51 remus242004
52 robertino
53 Schlaffen
54 sece4u20
55 shauru
56 sorincristian
57 soto_san
58 Ssilviuu
59 Stef
60 tanno_ap
61 Timi
62 visiniu
Text explicativ al up-datarii listei:
In urma analizei listei userilor cu drept de vot si considerind ca acest drept se acorda celor cu contributii semnificative la acest site/forum, am decis:
a) userii cu drept de vot vor fi validati (sau nu) de catre administratie, in urma solcitarii lor personale, ca useri cu drept de vot pentru concursurile organizate de site-ul Acvarii de Vis.
b) validarea se va face numai in raport de valoarea ca acvarist si de contributia la ridicarea nivelului site-ului/forumului, pe care solicitantii o vor dovedi in posturile lor.
Conform acestor reguli, publicam noua lista, cu rugamintea ca cei care au fost eliminati, sa dea dovada de intelegere si sa faca in asa fel, incit sa indeplineasca criteriile cerute.
Va mulumim pentru intelegere.
Cred ca Dl. Radu are perfecta dreptate in ceea ce priveste "dreptul la vot".
Sunt useri care nu au inca experienta, deabia s-au inscris pe forum si in mare parte au ei insisi mari probleme specifice incepatorilor in acest frumos hobby, daramite de a-si da cu presupusul din punct de vedere tehnic, al cunostiintelor in domeniu si nu in ultimul rand simt estetic, intr-un concurs organizat pentru pesti s-au acvarii.
In ceea ce ma priveste eu ma consider inca un incepator, nu m-am inscris ieri pe forum si chiar daca nu ingros numarul celor care vin la tot pasul cu te miri ce diverse intrebari unele pertinente, altele de-a dreptul hilare, tot nu am inca drept de vot si nici nu l-am cerut inca (chiar daca ma uit bine pe acea lista mai veche si vad cati-va colegi care....).
Asta nu inseamna cu nu am cunostiinte in domeniu, dar eu consider ca scopul pentru care m-am inscris pe acest forum nu este asta.
Va salut pe toti cu acelasi respect!
Andi, fiecare dintre noi raminem mai mult sau mai putin incepatori, mesajul meu s-a dorit a fi explicativ in sensul in care, dintr-o lista de citeva mii de useri, este normal sa primeasca citiva drept de vot, prin asta recunoscindu-li-se meritele atit in privinta evolutiei ca acvaristi, cit si in privinta cunostintelor acumulate de-a lungul timpului. Acesti useri, dupa parerea mea, se detaseaza de majoritatea celorlalti, prin calitatile legate de acest hobby, pe care le-au dovedit, activind pe acest forum.
Prin actualizarea listei (eliminarea unor useri) am dorit sa transmitem un mesaj foarte clar, in ceea ce priveste conditiile pe care va trebui sa le indeplineasca de acum inainte un user, pentru a primi dreptul la vot. Probabil ca au ramas in lista si useri care trebuiau eliminati dar, ca in orice situatie de genul acesta, e greu sa-i poti multumi pe toti si sa faci un lucru perfect.
Intotdeauna vor exista nemultumiri legate de deciziile luate de administratia site-ului, ceea ce este firesc pina la un punct, dincolo de acest punct insa, ar trebui sa se inteleaga ca, prezenta pe aces forum nu este obligatorie, in consecinta cei care adera la forum, trebuie sa respecte regulile jocului impuse de administratie. Nostalgicii unei democratii originale si cei care confunda libertatea cu libertinajul, ar trebui sa incerce sa se adapteze sau sa se indrepte catre forumuri, pe care le considera mai potrivite personalitatii lor.
P.S. Cind doresti, vei primi drept de vot, il meriti!
In mod normal,moral, ar trebui ca toti userii acestui forum sa aiba drept de vot.............
Succes
1 acvariidevis
2 Florin.Mazilu
3 soto_san
4 icsim
5 Schlaffen
6 laura
7 Laurentiu A
8 marian4232
9 ciprian01
10 pestisorul_de_aur
11 broschi526
12 froda
13 Stef
14 Buschy
15 me_gaton
16 insomnia
17 m_ionut2007
18 Timi
19 sorincristian
20 tanno_ap
21 pomi
22 shauru
23 costi8
24 eragon
25 pigeon mov
26 BuBuLista actualizata azi 08.11.2009
Ma autopropun si eu pentru drpetul de vot.
Si as avea o sugestie: fiecare vot sa fie insotit obligatoriu si de o mica motivare de cateva randuri, adica userul respectiv sa spuna de ce a votat acvariul cu pricina. Iar administratia sa aiba dreptul sa anuleze voturile insuficient justificate.
E vorba de userii cu drept de vot in general? Sau doar de concursul ce a trecut, pentru acesta ce va urma facandu-se alta lista?
Desi la celalalt nu am putut vota, sper sa fiu admin pentru urmatorul! Mersi :sok
Salut! Drept de vot si pentru mine se poate? ^:)^
Multumesc!
drept de vot si pentru mine, daca trebuie si credeti ca va conta pentru alegerea celui mai valoros acvariu
doresc si eu drept de vot,binenteles daca ma incadrez la toate cerintele
Multumesc oricare ar fi raspunsul
Salut Florin ! Drept de vot si pentru mine se poate? ^:)^
Multumesc anticipat.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Votarea acvariilor » Useri cu drept de vot.