Re: Buna ziua
Ok
Toata stima pentru intelegere!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Buna ziua
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Ok
Toata stima pentru intelegere!
Adica cum sa va demonstrez?
Pune domnule poze cu acvariul tau! Vorbeste-ne despre el, descrie-ni-l, comenteaza cite ceva!
poza intai tre sa fac ca nam poze recente in al doilea rand are 60l are 3 scalari 2hasemania nana 2xipho 2sitari acvariul e luat din horbanch si pesti la fel il am de 2 ani ste echipat cu incalzitor termometru filtru eheim ca substrat e pietris ornamente o buturuga,un pod ornamental
poza intai tre sa fac ca nam poze recente in al doilea rand are 60l are 3 scalari 2hasemania nana 2xipho 2sitari acvariul e luat din horbanch si pesti la fel il am de 2 ani ste echipat cu incalzitor termometru filtru eheim ca substrat e pietris ornamente o buturuga,un pod ornamental
sitarii nu erau pasari?
Sanitari sorry
Sigur ca podul este ornamental! Sint curios cum l-ai integrat in peisaj! Nerabdarea de a vedea acvariul creste...! Convingerea ca nu-ti trebuie inca unul de apa sarata, la fel... creste!
Prima e buna a doua nu
Pitbull, nu te supara, cam cati ani ai?
Pe vremea mea chiar se invata limba romana, fara suparare.
Si eu sunt incepatoare si fac greseli frecvente, insa tu nu poti primi prea mult ajutor pentru ca nu te poti exprima. Sau nu vrei.
Prima e buna a doua nu
Asa este in viata, una calda, una rece! Sper sa ai dreptate!
P.S. Apropos de "una rece", cred ca vei avea nevoie de un chiller pentru acvariul marin...
Pitbull ceea ce incearca Baracuda si Brandusa sa spuna e ca nu ne ajuti sa te ajutam; pune ceva poze cu acvariul, descrie-l in detaliu, spune-ne cam cata apa schimbi, cam cat de des, ce fertilizanti folosesti si-asa mai departe.
Despre seturile de acvarii marine m-am interesat si eu si am citit destul de mult, in concluzie spun ca acest hobby poate fi extrem de costisitor; depinde ce vrei sa ai si ce pretentii ai de la acel acvariu.
La inceput imi cazusera ochii pe asa ceva; cititnd mai apoi mi-am dat seama ca acvariile sunt cam cum sunt hard-disk-urile; oricat de mare il ai intotdeauna vei voi mai mult!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=07vSjpiF9Uw[/youtube]
Mie unul nu-mi place sa am casa plina de acvarii si cate-un pestisor in fiecare pahar cu apa pe care pot sa pun mana, asa ca in momentul in care m-as apuca de un acvariu marin sincer sa fiu m-as duce la acvarii de vis sa-mi faca ceva de cel putin 400 - 500 de litri.
Am 29 de ani si ma scuzati de exprimare pt ca nu aveam timp.
Acest echipament e bun http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … si-sarata/
?
David, ai 4 postari consecutive in interval de 4 minute... pe viitor, daca ai adaugiri suplimentare de facut inainte de a primi un raspuns, foloseste-te de functia "Editeaza".
Multumesc pentru intelegere !
Ok
Bine ai venit David!
Inca asteptam poze cu acvariul tau de apa dulce. :pls
da, functia editeaza nu este valabila la toata lumea... eu am vorbit si cu "taticu"si tot nu s-a rezolvat... eu nu pot da "edit" la nici un post de al meu, nici sa fie ultimul. Nu imi apare pur si simplu "edit"
Cat despre Pitbull ... mie mi se pare ca nu e roman... nu e cursiv in nimic din ce scrie, nu poate fi inteles - daca te descurci mai bine in engleza, atunci poate ar fi o optiune.
Inseamna ca trebuie sa fii atent la tot ce scrii, eu azi am tot mancat la litere noroc ca la mine merge functia editeaza.
Maine o sa pun pozele cu acvariul
:bf
Inseamna ca trebuie sa fii atent la tot ce scrii, eu azi am tot mancat la litere
noroc ca la mine merge functia editeaza.
si mie imi merge
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Buna ziua