Re: Acvariu INCEPATOR !
In acvariu cel mic este apa de foarte mult timp... am doar 15 pui de guppy in el... au 2 zile.. pusi in maternitate pana una alta. Presupun ca o sa reziste Acvariu are un filtru bt 200 pt acvarii de pana la 60 litri... mai nasol e cu spatiu .
Multumesc Danielt ! asta e o poza cu o planta din acvariul meu : http://uploadimage.ro/images/91372840066364323778.jpg nu am reusit sa o incarc pe site.. imi da eroare .
Ancistrus , apa a fost schimbata la timp , nu am hranit pesti in exces.. nu am bagat plante noi etc. Sinurul lucru pe care l am facut a fost sa mai adaug neoane... de la 36 de wati adica 2 neoane t8 am trecut direct la 74 wati . Am bagat si fertilizant lichid de la tetra plant conform instructiunilor.. 5 ml la 10 litri de apa . Si imediat au aparut si algele
problema este de la lumina prea puternica sau de la fertilizant . Am oprit neoanele si am lasat configuratia veche pentru moment . Acum ca stiu din ce cauze ar fi putut sa apa algele pentru ca din altceva nu prea avea ce... avand in vedere ca nu am mai avut probleme de genul , vreau sa scap de ele sa pot baga plantele in acvariu . Nu imi e mila decat de marsilea hirsuta
ca acum am si substrat fertil...
. O sa incerc cu spirt sau apa oxigenata .