Re: Intalnire Bucuresti Vineri 23.11.2012
eu in ce parte ma incadrez?
sa inteleg ca suntem cu unul mai mult?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Intalnire Bucuresti Vineri 23.11.2012
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
eu in ce parte ma incadrez?
sa inteleg ca suntem cu unul mai mult?
As fi venit si eu daca eram din Bucuresti,dar sunt din Craiova. Chiar daca sunt din liga mica in ceea ce priveste acvaristica,as fi venit doar sa va vad discutand si sa cer o tona de sfaturi )
As fi venit si eu daca eram din Bucuresti,dar sunt din Craiova. Chiar daca sunt din liga mica in ceea ce priveste acvaristica,as fi venit doar sa va vad discutand si sa cer o tona de sfaturi )
Pai... cam asta ar fi problema, numai primele 5-10 minute se dicuta despre acvaristica, in rest se abordeaza tot felul de alte subiecte, majoritarea din lumea... berii!
radumihai89 A scris:As fi venit si eu daca eram din Bucuresti,dar sunt din Craiova. Chiar daca sunt din liga mica in ceea ce priveste acvaristica,as fi venit doar sa va vad discutand si sa cer o tona de sfaturi )
Pai... cam asta ar fi problema, numai primele 5-10 minute se dicuta despre acvaristica, in rest se abordeaza tot felul de alte subiecte, majoritarea din lumea... berii!
Cat de tare a fost asta:))))) chiar imi pare rau ca nu sunt din bucuresti... Mi-as fi facut curaj sa vin :hug
Baracuda A scris:radumihai89 A scris:As fi venit si eu daca eram din Bucuresti,dar sunt din Craiova. Chiar daca sunt din liga mica in ceea ce priveste acvaristica,as fi venit doar sa va vad discutand si sa cer o tona de sfaturi )
Cat de tare a fost asta:))))) chiar imi pare rau ca nu sunt din bucuresti... Mi-as fi facut curaj sa vin :hug
Implicati-va domnilor si organizati intilniri la nivel local, cu parerile de rau nu faceti mare brinza!
Salutare!
Semnez si eu condica de prezenta desigur, dupa munca de lamurire cu managerul ca trebuie sa-mi dea concediu pt intalnire. :apl
Deci, pe la ce ora e' bairamu si locatia mai exact, vin cu TIRu'
Intalnirea va fi la curtea sticlarilor-beraria timisoreana(centrul vechi) ora 19.00, pana maine mai aveti timp sa va inscrieti pe lista
eu ma inscriu si sper sa fac si eu parte din discutiile voastre.
din pacate de aceasta data suntem prea putini doresc sa anulam aceasta intalnire pentru o alta data
Nu indrazneam sa propun aminarea dar cred ca este mai bine asa!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Intalnire Bucuresti Vineri 23.11.2012