241

Re: acvariul meu

pelly67 A scris:

ma abtin de la orice comentariu, insa trecerea de user la administrator s-a facut cam brusc! cum bine ziceai, fiindca 99% nu au treaba cu armata si nu se impune un regulament si doar un "indrumar", atunci inainte de a lua asemeanea decizii intreaba lumea!!!!!....daca este sau nu de acord! oricum am vazut ca ai devenit idol pentru unii useri!
....a uitasem...ai tarie si scrie numele real, ca ceilalti administratori.
daca crezi ca te-am deranjat cu ceva si sunt de prisos pe aici fi amabil si sterge-mi postul personal si participarea in concurs!
cu respect domnu' coco!

Mai Paul da ce inversunat esti tu mai !..poi parca tu ziceai ieri,alaltaieri sa nu mai intrebe si in schimb sa aplice!..acum vrei iarasi invers?!...banuiesc ca de gluma sti si tu si ca le si le abordezi ca atare...te roade invidia?! lol

Paul noi sa fim sanatosi ca restu merg de la sine.

242 Editat de pelly67 (2010-03-20 23:19)

era vorba de comenzile de pe forum nu de principii! nu inteleg cum poti devenii administrator ? in dex definitia este foarte clara, si mai ales fiind un forum cu tematica cei care pastoresc aceasta comunitate trebuie sa aiba cunostinte solide de acvaristica, exact ca ceilalti administratori care le-au trecut prin mana tone de apa si mii de pesti!userul coco actualmente admin, cu cca. o luna in urma ne spunea ca are un bac de 35 de litri,4 carasi si o roaba de plante de plastic si ii este rusine sa puna poza cu acvariul! .....si acum imi da stiky la mesaje si sfaturi la ce mesaje primesc!

243 Editat de bogdivaio (2010-03-20 23:25)

dar ce ti se pare ca a facut rau?!...ca nu va mai lasa sa va stergeti postarile?!..asta e buba?!

Poi eu cred ca omul e pus ca masura administrativa,ca moderator de forum...nu pentru a da sfaturi legate de acvaristica..acum eu nu stiu ce ati vorbit voi sau ce aveti de impartit e traba voastra..eu consider ca a facut numai bine pana acum..nu am ce sa-i contest.Fiecare cu parerea lui.

P.S.scuze daca ti-am stricat tema,te-am intrebat si mai sus: Ce iti mai fac pestisorii?! Mai pune ceva poze cu acvariul tau cand ai vreme si cu pestii mai ales

244 Editat de pelly67 (2010-03-20 23:28)

nu asa m-a apucat pa mine ....sunt bosumflat ca a luat steaua bataie!
atunci sa scrie ca e moderator nu administrator!

245

pelly67 A scris:

era vorba de comenzile de pe forum nu de principii! nu inteleg cum poti devenii administrator ? in dex definitia este foarte clara, si mai ales fiind un forum cu tematica cei care pastoresc aceasta comunitate trebuie sa aiba cunostinte solide de acvaristica, exact ca ceilalti administratori care le-au trecut prin mana tone de apa si mii de pesti!userul coco actualmente admin, cu cca. o luna in urma ne spunea ca are un bac de 35 de litri,4 carasi si o roaba de plante de plastic si ii este rusine sa puna poza cu acvariul! .....si acum imi da stiky la mesaje si sfaturi la ce mesaje primesc!

domnul pelly nu vreau sa provoc certuri sau alte discutii contradictorii.
nu pot sa zic ca am cunostinte solide de acvaristica, singur recunosc ca pana mai acum 4-5 luni nici nu intram pe site-uri de genul sa invat. de 5 ani de cand mesteresc cu cubul meu de 35 L pot sa zic ca am experimentat cat de cat. carasi nu am am doar 3 guppy, 3 xifo, 2 cory si 2 creveti red crerry, si plante de plastic( adica aveam pentru ca le-am eliminat cand am vazut importanta plantelor naturale si estetica lor). recunosc ca nu sunt asa de experimentat ca multi alti si nu imi este rusine pentru ca stiu ca toti ati invatat mai mult sau mai putin si ati experimentat pana ati ajuns sa cunoasteti acvaristica.

in legaturile su sfaturile primite am rugat ca cei participanti la forum sa ajute la realizarea unor articole despre acvaristica,oricare ar fi ele. acel articol cu difuzorul din filtru de tigara este interesant si de aceea am rugat sa il posteze acolo pentru a fi accesibil tuturor userilor.

in legatura cu administratorul : joi seara am cautat un subiect de mi-a venit acru pana l-am gasit. si m-am gandit sa ii trimit un mesaj domnului administrator cu niste mici idei pentru a face forumul un pic mai accesibil si mi-am oferit ajutorul in a ajuta acest forum. domnul administrator mi-a cerut numarul de telefon, si am vorbit despre ce si cum. atat doresc sa stiti ca tot ceea ce fac pe acest forum este monitorizat de domnul administrator. nu fac nimic pana ce dansul nu isi da acordul. daca cineva are o idee buna eu il sun discutam si daca intr-adevar decide seful o punem in practica. mai pe scurt nu fac nimic,absolut nimic fara acordul dansului.

daca am gresit imi cer scuze tuturor celor participanti pe acest forum si daca decideti eu pot sa ma retrag si sa devin din nou user. nu vreau sa intervin intr-o comunitate si sa ii stric legaturile care sunt deja formate si eu sunt privit ca un strain.

inca o data imi cer scuze fata de tuturor.

246

nu ai de ce sa-ti ceri scuze! nu ai gresit cu nimic! pe mine m-a luat valul si eu sunt cel care trebuie sa-si ceara scuze! mergem mai departe spre binele tuturor, a forumului si a userilor!
cu respect,

pelly67 A scris:

Omule in cazul asta poti sa iti schimbi echipa sa nu mai ai atatea suparari, caz in care, ai sa vezi ca tot Steaua iti poate aduce fericiri. Glumesc inse decizia de a nu se mai putea sterge a fost luata de mine, din trei motive.
1 a fost acela ca atunci cand vine cate un frustrat de pe alte meleaguri ce are de impartit cu noi saracia din acvaristica si noi dam cu el de pamant, sa nu isi poate sterge topicul. Lucru ce s-a intamplat in saptamanile anterioare.
2 daca stim cu totii ca nu se mai pot modifica sau sterge posturile vom fi mult mai atenti la urcarea acestora pe forum si vom face corecturile de rigoare.
3 daca vin anumiti baietei sau fetite ce confunda acest forum cu gura de metro de la Romana si incep un program de cersit, sa le putem raspunde fara a mai putea ca ei sa stearga subiectul.

Daca voi considerati ca aceasta decizie nu este ok pt forum asteptam parerile voastre.
Mii de multumiri de intelegerea de care dati dovada. Hai sa lasam polemicile si sa realizam impreuna ceva pt amarata asta de acvaristica din Romanica.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

248

Imi cer scuze pentru "valurile" create!
Cu respect,

249

hai sa uitam incidentul si sa vedem cu adevarat valurile acvariului nostru cum sunt mai mici mai mari. numai bine. pe aceasta cale rog a va uita si la administratie la acel mini ''regulament''

250 Editat de Baracuda (2010-03-21 17:51)

acvariidevis A scris:
pelly67 A scris:

Omule in cazul asta poti sa iti schimbi echipa sa nu mai ai atatea suparari, caz in care, ai sa vezi ca tot Steaua iti poate aduce fericiri. Glumesc inse decizia de a nu se mai putea sterge a fost luata de mine, din trei motive.
1 a fost acela ca atunci cand vine cate un frustrat de pe alte meleaguri ce are de impartit cu noi saracia din acvaristica si noi dam cu el de pamant, sa nu isi poate sterge topicul. Lucru ce s-a intamplat in saptamanile anterioare.
2 daca stim cu totii ca nu se mai pot modifica sau sterge posturile vom fi mult mai atenti la urcarea acestora pe forum si vom face corecturile de rigoare.
3 daca vin anumiti baietei sau fetite ce confunda acest forum cu gura de metro de la Romana si incep un program de cersit, sa le putem raspunde fara a mai putea ca ei sa stearga subiectul.

Daca voi considerati ca aceasta decizie nu este ok pt forum asteptam parerile voastre.
Mii de multumiri de intelegerea de care dati dovada. Hai sa lasam polemicile si sa realizam impreuna ceva pt amarata asta de acvaristica din Romanica.

Parerea mea este ca facilitatea "sterge", trebuie sa ramina. Posturile nu au valoare de lucrari de diploma, sau cine stie ce alte asemenea lucrari cu carecter definitiv. In cadrul lor, oamenii pot gresi (multi sunt f. ocupati, si se grabesc), si este normal sa le dam sansa sa stearga ceva ce considera a fi perimat sau inadecvat. In privinta rau-voitorilor care scriu magarii sau alte "ghidusii", nu cred ca sunt necesare dovezile ulterioare ale posturilor lor. Asta ar insemna ca respectivilor li se da importanta pe care n-o merita. In asemenea cazuri, ignorarea "emanatiilor" de speta joasa, este cea mai buna metoda. In ceea ce priveste "cersitul", el reflecta starea natiunii, nu cred ca o putem modifica noi interzicind cererile de donatii. La urma urmei, de ce sa nu sprijinim un om de conditie materiala precara, care totusi este macinat de acest hobby? Refuzindu-l vom transforma aceasta pasiune intr-una exclusivista, greu accesibila, ceea ce nu cred ca se doreste.
Calitatea de administrator nu o putem pune noi la indoiala, exista slava Domnului, cineva care decide in acest sens. Singura conditie in ceea ce priveste cooptarea unor noi membri ai staff-ului, ar fi aceea de a nu ne trezi in situatia invatamintului romanesc, ale carui legi se modifica in permanenta, fara ca acestea sa aiba o finalitate onorabila.

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

251

uite bogdane! ca mai intrebat cum mai decurg treburile prin acvariu....eu zic ca in bine smile

252

colt ,stanga

253

idem, cu pesti

254

colt dreapta

255

central

256

ultima

257

Din ce in ce mai bine. Frumoasa evolutie. Abia astept sa vad ce`o sa faci cu ceva mai mare. Trebuie neaparat sa`ti iei si`o pereche de ramirezi. Glumesc...dar chiar ar merge:))

Etiamsi omnes, sed non ego.

258

Cezara, cred ca cu acvariul asta am ajuns la "refuz", sau la final sa zic asa. nu mai am spatiu absolut deloc pentru planurile facute anterior, fiindca plantele au luat-o razna, cresc vazand cu ochii!
a fost mai mult un experiment sa vad daca mai pot reanoda firul pasiunii, insa se pare ca nu am uitat chair tot, desi cu multi ani in urma nu existau asemenea posibilitati .....si nici PC sa-ti procuri plantele si pestii online de la sute de km. la vara o sa incerc ceva mai mare ca volum si ca aranjare, singura grija care o am este sa iasa ceva original fiindca la cate mii de poze cu acvarii am vazut imi este teama de"plagiat". ....dar pana la vara nu mai este asa de mult wink

259

Frumoasa jungla. Asa e si la mine, nu mai am loc de alte plante, ba chiar scot din ele. Asa e cand ai acvariu mic, te limitezi la cat ai tongue

260

Bravo Paul,faina treaba ai facut acolo...vorba aia,la cat ai investit in el trebuia sa iasa ceva de calitatea...acum e vechea problema cu spatiul pe care o avem cam toti,dar sa speram ca se va rezolva si asta odata cu venirea caldurii...noi sa fim sanatosi,sa ne putem bucura de toate.