Re: acvariul meu
La urmatorul acvariu, promit solemn ca ma voi gandi la toate aceste mici detalii, care pana acum nu le stiam. Acum va ramane asa cum e, seara cand sunt la birou si am veioza aprinsa nu e bai cu neonii, cand nu sunt acasa la ora 22 cand se sting neoanele.....problema lor de murit de stres nu o sa moara ca e vorba de cateva secunde pana se acomodeaza, cand isi dau seama ca de fapt tot in siguranta sunt.
Vorbeam cu un amic(catag) despre treaba cu droserele la tuburi, concluzia discutiei: cu cat droserul e mai de calitate cu atat neonul respectiv va functiona la adevarata lui valoare, ca sa ma exprim asa. Eu folosesc drosere vito, care din nou, nu stiam cate de slabe sunt, sunt ieftine ce-i drept, asa va scadea si durata de viata a tuburilor. Exista si aici acele corpuri de care zici, dar nu m-am interesat de ele, am mers pe mana majoritatii: droserele.
Radu, eu sunt convins ca rar de inseli cand e vorba de acvaristica, mai ales la partea hardware, tocmai de aceea am apelat la cunostiintele tale, daca tu spui ca una din doua e mai eficienta, eu te cred pe cuvant si merg pe mana ta, nu e nevoie de alte modalitati de a ma convinge, varsta si experienta ta in acvaristica isi spune cuvantul. Noi astia....necopti avem ce invata de la oameni ca tine. Multumesc pentru aprecieri.
Paul, inca o data scuze, din nou simt lipsa unui mesaj privat, s-ar evita cu mult discutiile off topic.
Stiu stiu ca o sa zici iar: "nu-i nimic dane fara suparare, am mai zis-o"
Va salut pe toti, amicii mei.