641

Re: acvariul meu

bogdivaio A scris:

Da nu cu penseta ai plantat gazonul?!...abia astept pozele sa-mi fac o idee ca pe saptamna viitoare ma apuc si e de redecorat..cred ca il pun pe Dan sa-mi faca proiectul lol:lol:

cu penseta le-am pus pe primele 5 ...apoi am fumat 2 tigari si am inceput cu mana ca sa nu fumez tot pachetul!

642

mna eu sper sa am mai mult noroc cu penseta mea medicinala lol si o sa ma ajute si substratul mai mult ca sigur lol:lol::lol:...bine ca mi-a spus ca o sa i-au o mana de calmante big_smile

643 Editat de pelly67 (2010-06-10 19:24)

gata, s-a limpezit mai repede decat ma asteptam! so...l-am pus bine? tongue
pozele sunt la "cartea de vizita"

644

am vazut pozele..arata bine..sper sa pot si eu sa plantez la mine si sa si stea in substrat cu bunavointa corydorasilor big_smile

645

Am vazut covorul...

Mai Paul, am avut dreptate cand am insistat sa se puna Ramnicu  Valcea pe harta acvaristicii.
Cine iti vede acvariul, numai incepator nu s-ar putea gandi ca esti.
Esti un exemplu! ce mai... smile
Ma bucur ca ti-ai gasit plantele.. de mult tot ai vorbit de marsileea ..
Acum, o sa ne lasi afis pe toti, din nou.. smile)

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

646

Lucia A scris:

Am vazut covorul... Mai Paul, am avut dreptate cand am insistat sa se puna Ramnicu Valcea pe harta acvaristicii.
Cine iti vede acvariul, numai incepator nu s-ar putea gandi ca esti. Esti un exemplu! ce mai... smile
Ma bucur ca ti-ai gasit plantele.. de mult tot ai vorbit de marsileea .. Acum, o sa ne lasi afis pe toti, din nou.. smile)

Mersi frumos! Ma flatezi intotdeauna...dar daca zici tu smile

647

Nu te flatez! Chiar deloc!

Numa' ce-i drept! smile wink
Sunt sigura ca multi stiu sau recunosc lucrul acesta doar ca nu-l afirma... smile

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

648

sunt invidiosi tongue:P:P

649

Eu recunosc ca l-as "flamba" pe Paul lol:lol::lol:..mna e om bun si din mana unui om bun numa lucruri bune pot sa iasa big_smile

650

pelly67 A scris:

sunt invidiosi tongue:P:P

Daaaaaaaaaaaaaa....admiram in tacere. smile)
Si mie imi place cum a iesit. wink Congratulations!

651

bogdivaio A scris:

Eu recunosc ca l-as "flamba" pe Paul lol:lol::lol:..mna e om bun si din mana unui om bun numa lucruri bune pot sa iasa big_smile

Bogdane mersi!...cu ambele maini fac lucruri minunate!

652

Paul! Keep on Walking! smile

653

He he he! sa vezi tu Paul cum e sa plantezi Parvula,trebuie sa te aprovizionezi cu baxu` lol
Ma duc si eu sa vad pozele...

654

narcis.b A scris:

He he he! sa vezi tu Paul cum e sa plantezi Parvula,trebuie sa te aprovizionezi cu baxu` lol
Ma duc si eu sa vad pozele...

Zi-mi ceva mai Narcis! E de bine?..... sau am dat cu stangu'n dreptu'

655 Editat de narcis.b (2010-06-11 00:47)

Bavo dom`le!Uite ca ai si un pic de HC! smile .Sincer sunt multumit de ce vad! Super!Deci din ciclul "cu manutele astea doua...ia sa vezi ce mult va place voua"
Of Paul si daca te grabeai un pic prindeai sa trimiti la AGA COntest.Pierderea lor ca au inchis concursul! smile

656

narcis.b A scris:

Bavo dom`le!Uite ca ai si un pic de HC! smile .Sincer sunt multumit de ce vad! Super!

De ce? HC? planta aia mica si verde de langa tufa aia mica de Micranthermum...banuiam eu ceva dar am preferat sa tac ....similar cu chestia cu purecii! smile

657

Ha!
si arata bine!

658

Na sa vezi dilema...care sa ramana de covor....sau facem carpetute? smile

659

narcis.b A scris:

Ha!
si arata bine!

o am de la inceputuri ,era prinsa intr-un ghemotoc de java si a crescut singurica! mi-a placut si am plantat-o separat si iata...noroc ca ai vazut-o tu! smile

660

Nici nu are cum sa nu-ti placa,e o splendoare de planta de covor,rasadesteo mai taie din ea ,sincer e cea mai frumoasa...poate ii mer ge bine!