Re: acvariul meu
...asta drept recompensa la un an de forum
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 48 49 50 51 52 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
...asta drept recompensa la un an de forum
felicitari :apl si la multi ani pentru anul implinit :noroc
si eu vreau un brusture din acela pe care ti-au depus scalarii
frumos. daca as avea nitel mai mult timp si eu mi-as lua scalari, insa ii pastrazez pe cand voi fi mai batran.
felicitari :apl si la multi ani pentru anul implinit :noroc
Mersi frumos Gabita!....ca sa vezi ca exista și coincidente fericite, azi tota ziua am lecturat despre scalari
nu vreau!!! imi dai o loboda din aia si il mut din topicul tau
e criza si totul e pe bani
Nea Paule, trebuie sa punem mana de la mana sa-ti dam un ajutor. Nu cred ca o sa te descurci cu atatea oua...iar pana la Paste mai e ceva. ceva cofraje sau stiu eu....???
Superb, imi place mult ce ai realizat si cred ca ii putem da o idee Sefului Suprem, sa infiinteze un premiu aniversar...pentru cei care au ce arata. Inca o data, ai realizat ceva cu totul deosebit, jos palaria!!! ^:)^
daca nu se descurca eu vin cu vopseaua. mi-a ramas niste spray roz de la marcat.
Lasa Andi ca și tu ai un bac cu ciclide de toata frumusețea! :noroc :apl :apl :apl
Lasa Andi ca și tu ai un bac cu ciclide de toata frumusețea! :noroc :apl :apl :apl
Esti tu prea dragut.
Si ca sa fiu un pic profitor, poti sa ma votezi in concurs daca iti place acvariul meu s-au ciclidele mele. :noroc
daca nu se descurca eu vin cu vopseaua. mi-a ramas niste spray roz de la marcat.
![]()
![]()
Daca tu vi cu vopseaua, eu o sa incerc sa fac niste sabloane ca sa iasa ceva deosebit.
Te voi vota în ultima zi cu fix 10 secunde înainte de închiderea sesiunii....sa câștigi sigur :sok
...prietenii știu de ce
Te voi vota în ultima zi cu fix 10 secunde înainte de închiderea sesiunii....sa câștigi sigur :sok
...prietenii știu de ce
Daca castig te astept la niste :noroc , te astept si daca nu castig.
Felicitari bunicule esti de invidiat cred ca ai bagat ceva in apa de depun scalari tai asa de des
Andi am eu niste sabloane cu :bf :crap :of dacati sunt de ajutor ma ofer si eu sai dam o mina de ajutor lui Paul.
Andi respectele mele pentru acvariul tau cu ciclide :sok :sok :sok :sok :sok :sok :sok :sok :sok :sok
Paul tineo tot asa Felicitari :fok
Domnilor și doamnelor va mulțumesc pentru elogii
:sok
...sa o luam pe rand:
Gabi...nu cred ca voi reuși din prima![]()
Alexandra.... :kiss
Cosmine....mersi frumos :sok ...oricum stai liniștit ai ajuns sus în top :apl
Dănuț....tu vorbești de acvarii super ?:noroc
Narcis frate am numărat și para numărat![]()
![]()
Despre "nisip" (pietriș) nu am ce sa-i mai fac acum, asta este. Pe viitor vreau sa iau ceva HC și poate voi scăpa de acea parte inestetica.
Adi...mersi frumos....ai răbdare și la tine va fi la fel :sok
Paul, include-ma si pe mine, foaaaaaarte frumos acvariu!!! :apl
Radule mersi frumos!
...si tu esti pe drumul cel bun
, ai un acvariu tare frumos.....în afara de apa nu prea mai ai ce sa schimbi
PS. ce este boldat considera ca este doar o gluma
![]()
![]()
Radule mersi frumos!
![]()
![]()
...si tu esti pe drumul cel bun
![]()
![]()
, ai un acvariu tare frumos.....în afara de apa nu prea mai ai ce sa schimbi
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. ce este boldat considera ca este doar o gluma
Nu e nevoie de explicatii, ne cunoastem deja... :noroc
Respect maxim Raducule! :sok :noroc
Respect maxim Raducule! :sok :noroc
Idem stimabile! Citind pe ici pe colo, am devenit gelos pe tine, mai nou fetele de pe acest forum, te gasesc foarte carismatic! Nu mai contenesc cu laudele la dresa ta. Sfatul meu: cind esti pe forum, ai grija sa nu fie cineva in spatele tau, cu ochii in calculator, nu vreau sa te pierdem...
De la distanta pare un chat de socializare de tip matrimoniale dar de aproape...e SIGUR batranul thread al tau Paul! Inevitabil plin de surprize care mai de care placute evident.Bine zice Radu...usor...sa nu ti se umfle genunchiul!!
:apl :noroc
In continuare esti pe val Paul! Acvariu doldora de plante si mai nou de oo :pp ,aprpos le-ai numarat ?
Frumos Paul!
Andi ma bag si eu! Done!
Pagini « 1 … 48 49 50 51 52 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu