Re: acvariul meu
Va multumesc tuturor! :noroc
PS. M-a enervat Bogdan cu acvariul ala a lui....superb!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 59 60 61 62 63 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Va multumesc tuturor! :noroc
PS. M-a enervat Bogdan cu acvariul ala a lui....superb!
In sfarsit mai pui si tu poze "batran zgarcit" ce esti ...Ma bucur ca ti-am fortat mana desi mi-ai cam aratat clasa/stil, dar stai tu linistit si fa machete
,ca nici eu nu ma las asa usor si candva o sa ajung si eu la nivelul tau.
Jungla la putere! :noroc
Frumos acvariu prietene :sok :sok :sok :sok :sok :sok :sok :sok :sok :sok
Frumos Paul,da ce zi eu,FOARTE frumos! Da sa vezi ce ne face bitanu cind i sor coace rasadurile la lumina MH,genocid...murim in masa...m`apuc sa crescut...perusi,stiu io mai ce ,nashpa tati! :noroc
noi locatari, 2 ramirezi bolivieni
Sunt foarte draguti...dar sti sa-i diferentiezi, aici ma refer la sex-ul lor
Sunt foarte draguti...dar sti sa-i diferentiezi, aici ma refer la sex-ul lor
Sigur ca da Bogdane, uite in poze...
i-am luat pereche, au si depus odata, nu la mine.
Frumosi, foarte frumosi noii locatari... si eu am cautat o perioada, dar fara succes. Asa ca a trebuit sa ma multumesc cu verisorii lor mai usor de gasit.
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei ! :noroc
Frumosi, foarte frumosi noii locatari... si eu am cautat o perioada, dar fara succes. Asa ca a trebuit sa ma multumesc cu verisorii lor mai usor de gasit.
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei ! :noroc
Mersi frumos...nu stiam ca sunt asa de greu de gasit, i-am primit de la un prieten care a dezafectat un acvariu. Sunt si destul de marisori, au cca.8 cm
Ma bucur Paul ca ai o preche matura din punct de vedere sexual :fok , sa-ti traisca ani buni :noroc
Si eu am avut o tentativa cu ei dar cresc prea mari pentru gustul si acvariul meu.
P.S.George cum de nu ai gasit?!, hai la Cluj ca dai de ei peste tot
Bogdane, maturi sunt....ca se observa ceva activitate intr-un colt
PS.
..la Cluj sunt peste tot, fiidca pe harta este mai aproape de Bolivia
Da, cel putin in Bucuresti nu am gasit pe nicaieri... nici la petshopuri, nici la colegi.
Nici la anuntul postat in urma cu ceva vreme nu a raspuns nimeni.
Bogdan, Paul are dreptate... Clujul este muuuult mai aproape de Bolivia !
Superb :sok :sok :sok :sok :sok Foarte frumos și îngrijit nu mai zic nimic de culorile pe care le ai în acvariu :sok
Mersi frumos Cosmine!...oricum pe langa acvariul tau, al meu deja a trecut la categoria pitici
Pot spune ca și al meu este pitic fata de alte acvarii de aici de pe forum.Deci mergem împreuna brat la brat mai departe pentru ca încă mai trebuie studiu.
Referitor la acvariul tău pot spune ca este frumos,plantele sunt sănătoase acvariul este stabil.Din partea mea ai tot respectul pentru munca depusa la amenajarea lui.
Ape limpezi prietene :acv
^:)^ super
Ultimele fotografii din acest an.
Vă doresc un Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurie, sănătate şi prosperitate! :hug
Toate cele bune!
un frumos cadou de craciun dedicat privirilot noastre. multumim!
Pagini « 1 … 59 60 61 62 63 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu