Re: Congolezi in RIO 240
Frumos si ingrijit acvariu Imi place :sok Dar poti schimba si mai mult din bazin apa,nu sunt probleme.
Si incearca sa o tratezi cu ceva inainte de a o pune in bazin este mult mai bine. :noroc
imi este frica de clorul care poate exista cu toate ca este extrasa din puturi proprii pt ca este un cartier residential . Se simnte miros de clor cateodata cred ca pune niste pastille de cloramina ceva . Apa o schimb 1 la 2 saptamani exact asa 1 sfert , pt ca daca pe teste nu indica avarii este ok cred + ca atunci cand plec cate 2 saptamani este perfect cu hranitorul si neschimbat de apa . Nu incerc sa fac experiente pe ei insa daca mi-ar arata testele 5.1 ceva aiurea as fi schimbat si saptamanal . Nu este aglomerat acvariul sa trebuiasca schimb de apa des din cate stiu . Investitia trebuie sa o fac in inlocuirea buretilor alora cu ceva adevarat si adugarea mai multor plante . Dar ceva de genul anubias ca restul le tund nebunaticii aistea pitici . P.S. nu prea am incredere in solutiile alea care trateaza apa au si ele anumite chichite + ca in natura apa nu este tratata si incerc pe cat posibil sa ii tin simplu si cat mai correct fara greseli . Toate cele bune si la multi ani de 1 decembrie azi :noroc