Re: Un nou proiect
ce mai conteaza....dai inainte!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Incepatori (apa dulce) » Un nou proiect
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
ce mai conteaza....dai inainte!
Nu pot decat sa spun : MINUNAT!
E foarte frumos!
Faci parte din categoria elevului care isi depaseste profesorul....
Am sa astept sa vad finalul.;)
Ce inseamna sa stai intr-o localitate cu posibilitati! dai o fuga mai arunci un ochi, mai iei ceva.....la valcea dai cu tunul sa gasesti ceva de acvaristica, ceva serios desigur! ....dar nu este bai...stam bine la carciumi
ce sa mai vorbim de cei din capitala...asta e,ne descurcam si noi cum putem
Ia uite cine si-a gasit sa se planga! ... :lol::lol:
Unu cu acvariu frumos in concurs, minte brici si experienta, aproape de Bucuresti, si unul cu o minte brici si experienta gramada (din cate mi-am dat eu seama) in Cluj, ma rog aprope in Cluj.... :lol::lol:
Multumesc pentru aprecieri Lucia....vor mai fi schimbari, cu siguranta acum renunt treptat la vallisneria, ca deja i-a trecut vremea in acvariul meu, a stat destul.
Lucia mersi pentru aprecierile non acvaristice facute! esti o lady.... forever! ..cat despre concurs ....ma duc la fund incet si sigur fiindca Dan si-a adus toti amicii pe aici , din cei cu tone de apa in casa
O poza de aseara, cu backgroundul schimbat
Mie imi place mai mult background-ul asta.
Oricum, nu prea sunt fan albastru...
Te rog sa nu uiti sa-mi spui cand primesc la magazin Neritine. Multumesc!!!
Te anunt !
Nici mie nu-mi place albastrul, dar am tot auzit de background negru SAU albastru...am incercat dar nu-mi place deloc, poate era prea inchisa nuanta de albastru.
Daca ma uit bine, sunt mai inchise pozele decat realitatea, le-am facut eu prea inchise, este un alb de fapt in spate...
Recomandarile de culoare sunt de obicei negru sau albastru, dar de maro se uita.
Scoarta de copac e in general in nuanta maro.
In concluzie merge si maro daca cineva doreste ceva natural, si nu inteleg de se "sare" peste culoarea asta...:lol:
Foarte bine asa Avatar. Ehh..alta imagine acum. La fel de frumoasa dar putin mai luminata
fa pozele din lateral, lumina blitzului este prea puternica si elimina albul tau din fundal!....sau foloseste un atenuator de lumina..un fel de punga pentru blitz.
Nu folosesc blitz'ul Paul, toate pozele sunt facute fara blitz. Am umblat la expunere, majoritatea pozelor sunt facute la -1.3 (0 fiind default/normal, peste 0 fiind tot mai luminat)...asa am citit undeva intr-un articol ca cica asa ar iesit pozele la acvarii cel mai ok...dar cred ca difera de la aparat la aparat, am sa incerc cu o expunere mai aproape de 0
In spatele acvariului sunt doua coli de calc, pentru un efect de adancime mai mare zise domnul knott pe site'ul lui... dar tot se vedeau cablurile din spate, si am mai pus o foaie alba pentru a le masca.
Foarte bine asa Avatar. Ehh..alta imagine acum. La fel de frumoasa dar putin mai luminata
Poti sa-mi spui Dan, e deja depasit Avatar
Sa traiti, domnul Dan!!
Bond....James Bond! :lol::lol: este ca-i tare tov. Knott?
E foarte tare omu'...pe bune acum, daca vrei sa te inspiri de undeva, o poti face din munca lui, iti da mura-ngura.
5 microrasbora galaxy, 6 rcs adulti (3 femele, 2 masculi)...mi-au facut pui, am numarat intr-o seara 12, acum nu stiu, m-am tot uitat mai mult de 5 n-am vazut, sunt tare mici, se poate sa se fi ascuns prin moss, acolo le place lor
Pielea e cum au naparlit femelele, imediat dupa naparlire trebuie sa scoata pui
Dan.......eeeeeee alta mancare de strut ( ca mi-e frica sa zic de peste )....... frumos....asa da, chiar imi place
ai pastrat bonsaiul in centru insa ai spart simetria prin inaltimea diferentiata a plantelor, pietrele frumos pozitionate.... as mai planta una neagra in partea stanga => prea se vede mana omului asa in triunghi...in rest perfect
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Incepatori (apa dulce) » Un nou proiect