Re: Upgrade 300...
Felicitari ! :apl :apl :apl
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...
Pagini « 1 … 26 27 28 29 30 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Mai Cosmine, ma uita-m la primele pagini, cand aveai plantele in ghivece, si acum ai o bucatica de rai acolo. :apl :apl
Mai Cosmine, ma uitam la primele pagini, cand aveai plantele in ghivece, si acum ai o bucatica de rai acolo. :apl :apl
Mai Cosmine, ma uitam la primele pagini, cand aveai plantele in ghivece, si acum ai o bucatica de rai acolo. :apl :apl
Da intrade-var asa este am evoluat un pic dar mai trebuie încă multa munca și răbdare pentru a ajunge sus.
Eu ați mulțumesc de aprecieri :sok
Pitbulii 11.03.2012
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bvC7bcHdk3Q&feature=youtu.be[/youtube]
Super acvariu ! :apl Te invidiez , macrandra arata foarte bine la tine , eu am pierdut-o de vreo 3 ori ,dar nu ma las , cum se incalzeste o iau din nou.Si aromatica la mine creste verde dar macar creste e doar o chestiune de timp pana ii dau de cap .Cand spui ca folosesti doza recomandata de producator in cazul po4 cat pui ?0,1ppm sau 1ppm ?ca producatorul (sau traducatorul)nu mentioneaza de cate ori pe saptamana sa pui .Ne da o valoare de 0,1ppm si atat .Multumesc anticipat :fok
Frumosi pestii ! :apl Sa-ti traiasca ! Imi place mult ala rosu din poza a treia .
Foarte frumos..........felicitari :apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl
foarte frumos! bravo !
Foarte frumos,bravo Cosmine :apl ^:)^
Exista o dilema pentru mine si de acea cer ajutorul vostru.
Toninele belem sunt terminate deja si nu inteleg cauza 15 fire am pierdut in a doua saptamana de la start iar acum am pierdut 5 fire care leam cumparat acum 3 saptamani.Daca se poate sa ma ajutati cu sfaturi,pareri.
Te lasam pe tine sa decizi daca este un crescator sau un incepator :smoke
1.
2.
3.
4.
5.
6.
@acvaristu' unde vezi tu cochili, si ti se pare ca Cosmin este incepator daca crezi asta te inseli Cosimin a castigat multe concursuri de acvaristica deci...din partea mea jos palaria ^:)^ :noroc
Edit:acum vad ca ai spus ca ai vazut primele pagini in graba,aia era in 2010... :stupid
Reusite poze Cosmin ! :apl Se intinde de minune gazonul de cuba :fok
Pagini « 1 … 26 27 28 29 30 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...