Subiect: De vanzare,astept oferte.
Salutare.Vand buturuga mangrova cu tot microsorum de pe ea.Astept oferte doar pentru bucuresti.Ideea este ca am scos buturuga din imagine si trebuie data azi ,pacat de microsorum.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Vanzari (apa dulce) » De vanzare,astept oferte.
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Salutare.Vand buturuga mangrova cu tot microsorum de pe ea.Astept oferte doar pentru bucuresti.Ideea este ca am scos buturuga din imagine si trebuie data azi ,pacat de microsorum.
Frumoasa imagine Asta este :acv ?
Frumoasa imagine
Asta este :acv ?
nu pot pune pozele,nu stiu de ce
Scoate ,,din imagine'' din anunt si ai rezolvat problema :sok
Scoate ,,din imagine'' din anunt si ai rezolvat problema :sok
rezolvat daca vrei sa vezi cum arata poti vedea poze cu ea pe alt forum. cer scuze adminilor!
nicolae-adrian30 A scris:Salutare.Vand buturuga mangrova cu tot microsorum de pe ea.Astept oferte doar pentru bucuresti.Ideea este ca am scos buturuga din imagine si trebuie data azi ,pacat de microsorum.
te rog daca ai posibilitatea mentioneaza dimensiunile aproximative ale buturugii cat si pretul dorit in schimbul ei.
multumesc
40 cm lungime,inaltime=20 cm . pt detalii ma poti contacta la 0724394518
buturuga mangrova.partea din dreapta a buturugii nu este drept ci adus la un unghi de 45 de grade
E superba, as lua-o eu, dar sunt la mare distanta!
poza privita de sus.Pret 50 ron
mai este valabila planta?
mai este valabila planta?
da,mai este,pt informatii ma poti contacta la numarul de telefon 0724394518
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Vanzari (apa dulce) » De vanzare,astept oferte.