Re: vand acvariu ,stand, bonus tot ce este in acvariu, plante, pesti....
:pp
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Vanzari (apa dulce) » vand acvariu ,stand, bonus tot ce este in acvariu, plante, pesti....
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
:smoke
Electrovalva CO2 Jbl Profora v002,in garantie cu fact folosita 5 luni pret -300lei
Capac Komatex diy negru cu 2 ballast T5 si 4 neoane cu 4 ventilatoare ,2 intrerupatoare reflector si gura vizitare fata pret-200lei
Poze la postul 79 :hug
Capacul are dimensiuni de 100/40
Salut , butelia o mai ai ?
Da .
mai este valabil capacul komatex sau nu?
Scuze ,am fost plecat din Bucuresti !
Si este inca de vanzare !
:hug Valabil postul 84
ciudata vanzare mai faci aici...am dat cateva zeci de telefoane,la care in mare parte nu ai raspuns....cand ai mai si raspuns ,am apucat sa stabilim ca il iau eu,a ramas ca iti bag banii in cont...dar cand am sunat iar ca sa imi dai contul nu ai mai raspuns,cu toate ca ti-am lasat si cateva mesaje sa revi tu cu un telefon cand poti vorbi...nu e normal ce faci tu aici si cred ca ma gandesc serios sa iti dau un feedback negativ....chiar nu te mai inteleg....e simplu,pana la urma mai este sau nu de vanzare ?
p.s. ciudat e ca nu ti-am comentat pretul tau si m-am oferit eu sa iti bag banii in cont...
Oamenii mai au si alte preocupari/probleme/ocupatii, nu stau doar pe site. Te cam grabesti cu feedback-ul negativ. Daca te sun intr-o zi sa cumpar ceva de la tine si nu raspunzi? Poate erai pe buda, sa-ti dau un feeedback negativ?
Am achizitionat ieri obutelie co2 si am stabilit acum cateva zile sa ne vedem ieri prin mesaje , pana ieri am incercat sa mai iau legatura cu el dar nu am reusit .
Ieri am sunat a raspuns si am stabilit ora .
Probabil ceva sa intamplat de nu ti raspunde ai rabdare .
Si în final nu l poti obliga sa ti vanda ceva , iar pentru asta nu cred ca trebuie sa pui stampila .
Poate nu am fost destul de explicit....cand am reusit sa il prind la tel,stabilisem detalii de livrare si afacerea era ca si incheiata...faptul ca era pe buda,este o gluma proasta pt ca l-am sunat de cam 20 ori pana acum,au fost momente in care a raspuns si s-a scuzat ca nu poate vb....inteleg perfect ca nu poti fi mereu disponibil,dar dupa ce vezi ca te sun,dupa ce vezi ca iti las mesaj,dupa ce spui ca nu poti vb, atunci...cred eu ca e normal sa revi cu un tel cand crezi de cuviinta..
Cred ca tocmai ca sunt parolist in vanzarea de fertilizanti este principalul meu atu si cele mai multe feedback-uri le-am primit ca intodeauna sunt promp cu comenziile..
Si da, aveti dreptate ca nu pot obliga pe nimeni sa imi vanda ceva,doar ca era normal sa spuna pur si simplu ca l-a vandut sau nu vrea sa mi-l dea mie din nu stiu ce motiv...chestia cu feedback negativ a fost spusa ca o intrebare retorica...nu ma intereseaza sa fac rau cuiva...pana la urma fiecare face ce vrea,dar nu cred ca e bine cum procedeaza...
Este adevarat ca mai sunat,( dar doar de 8 ori )si ti-am raspuns la toate detaliile privind capacul in, cele mai mici detalii........... Iti trimisesem luni mesaj sa te interesezi TU la banca de la care vrei sa trimiti banii, cat comision platesti pt transfer bancar.....Este corect pana aici ?Ai revenit cu un telefon dar m-am scuzat pt ca nu puteam vorbii atunci ...........este corect ?Deci ti-am raspuns ?Nu ai mai revenit cu telefon si am crezut ca nu il mai vrei ! Eu nu am minute pe reteaua ta de telefonie mobila sa te sun !
Imi pare rau de situatia creata si imi cer scuze, dar am un copil si il cresc SINGUR si de aceea nu am prea mult timp la dispozitie......chestii cu scoala , meditatii,calcat ,mancare......foarte greu ! II poti intreba pe Leounltd,Rider,Moga Bit,Florea Marian 37 etc,care au cumparat de la mine ce fel de om sunt ,nu ti-am spus in nici un moment ca il vand altcuiva......Tragi concluzii pripite !
Marti in timp ce ii vindeam butelia CO2 lui Gaby 22 tocmai ma sunai si tu de aceea nu am raspuns ....sa spuna Gabi 22 ce ora era si ai sa vezi ca nu te mint !
Si iti dau contul pe mesaj sa imi trimiti banii ! :fok
Dupa ce ai spus atunci ca nu poti vorbi,am revenit si am telefonat ,iar dupa ce nu ai raspuns am lasat mesaj....in fine,nu asta e important...ideea e ca inteleg stuatia acum,dar nu aveam de unde sa stiu aceste detalii....eu am cosmote 0744328358 si orange 0756835525....lasa un mesaj cu contul de banca si dupa te sunt eu sa stabilim detaliile de livrare...
:fok
Electrovalva CO2 JBL Proflora V002 in garantie, cu factura folosita 5 luni :fok
Pret -300 lei
:fok
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Vanzari (apa dulce) » vand acvariu ,stand, bonus tot ce este in acvariu, plante, pesti....