Re: Intalnire Bucuresti Vineri 9 Mai 2014
sper sa nu uit maine..dar vreau sa dezbatem si prestatia Romaniei la Eurovision.... :apl :apl
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Intalnire Bucuresti Vineri 9 Mai 2014
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
sper sa nu uit maine..dar vreau sa dezbatem si prestatia Romaniei la Eurovision.... :apl :apl
prezenta
1. acvariidevis
2. katalin_razvan (90%)
3. sebastian (asteptam confirmarea sigura)
4. sTTTk (face figuri dar va fi prezent) plecaciuni
5. lucian
6. Pizzaroo1234
7. ricardo (a anuntat prezenta telefonic)
8. AdrianB (87.35%)
9. andrei_verde
pana maine va mai puteti inscrie
Inteles. Nu pot veni pt. ca sambata este protestul cu bicicletele si duminica marea evadare si am de reglat la bicla ;-) poate data viitoare alegem si noi o terasa intr-un parc asa gen Carol la ledede/rate :-) , Tineretului pe langa lac,Cismigiu langa debarcader, Titan, IOR. Prea imbulzeala acolo in centru ala ISTERIC :stupid Sper sa nu fi deranjat promotorul intalnirii cu sugestia mea. RESPECT deosebit la toata lumea si cat mai multe subiecte de pus in tema :fok
Corupt de vecinu' (Katalin Razvan), ma bag la introdus aer in cateva sticle. ![]()
Eu am ajuns, masa din spate drept inainte. Va astept. Cei care nu gasesc locatia ma pot suna. 0765262525
Prezent
Daca vedeam si eu mai devreme mesajul asta
.
a fost super...cea mai tare faza a fost cea cu dromaderul
)
Absolut! Dupa cat de traumatizat ai revenit din tainicul loc... ![]()
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Intalnire Bucuresti Vineri 9 Mai 2014