Subiect: Donez melci si plante
Salut. Un melc pomaceea cred si restul comunitari, comunitarii sunt mici 2-5 mm. Mai am o mana de plantute de suprafata, nu stiu cum se numesc.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Schimburi/donatii (apa dulce) » Donez melci si plante
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Salut. Un melc pomaceea cred si restul comunitari, comunitarii sunt mici 2-5 mm. Mai am o mana de plantute de suprafata, nu stiu cum se numesc.
Valabil pana maine seara, eventual pot sa vin pana la metrou Aparatorii Patriei.
Ioan, nu doneaza nimeni melci comunitari, majoritatea vrem/ne chinuim sa scapam de ei!
Ahaaaaaa , nu am stiut Dane. Eu deocamdata nu am in acvariu, erau intr-un bidon si mi-a fost mila sa-i arunc. Atunci se arunca, mai raman plantutele daca vrea cineva. :noroc
sa donezi melci comunitari, tare asta!!!!!!!!!!! :apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl da mi mie vreo doi saci ))))))))))))))))))))))
De ce ai nevoie de 2 saci? poate iti dau eu o punguta...
Si ca sa nu mai radeti asa tare sa stiti ca era un coleg care acum vreo luna-doua cauta melci ca mancare pt. niste ciclide ce le avea...
sa donezi melci comunitari, tare asta!!!!!!!!!!! :apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl da mi mie vreo doi saci
))))))))))))))))))))))
Sa manance si gura la GT un melc-doi....nu ???
mariuspopa69 A scris:sa donezi melci comunitari, tare asta!!!!!!!!!!! :apl :apl :apl :apl :apl :apl :apl da mi mie vreo doi saci
))))))))))))))))))))))
Sa manance si gura la GT un melc-doi....nu ???
GT mananca numai creveti sakura si yelow
hai sa nu ne bagam in topicul omului , lasa l sa si doneze melcii ))))))))))))
A mai ramas un sac :pp
Botia papa melci.
Plantutele mai sunt valabile doar azi. :noroc
Multumesc pentru plante si melci. Discusii stau acum mai la umbra ....
Bine, ar mai trebui un nuc deasupra.
^:)^
Cu placere, pacat ca nu a fost mai mult din fiecare. :noroc
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Schimburi/donatii (apa dulce) » Donez melci si plante