kazaku A scris:@xgrec
Ba retardatule, ce ma tot acuzi tu pe mine? Am pus la vanzare sajica pt ca asa am vrut eu. Nu iti convine? Sinucide-te!
Prietene, iti recomand sa folosesti astfel de cuvinte cand te adresezi familiei tale (parinti, iubita) si prietenilor apropiati. SAMSARULE!!!!!!
kazaku A scris:Mi se rupe mie ca plangi tu ca nu ai primit si tu nimic la donatii. Fac ce vreau cu pesti care ii am in acvariu, mi se rupe mie de tine si de ce ai vrea tu sa fac cu pesti.
Daca tu crezi ca eu plang ca nu am primit nimic, milogule, esti intr-o stare de regres mental mai mare decat crezi tu ca sunt eu. Acum vad si ceilalti colegi care te credeau pe cuvant ce fel de om esti, SAMSARULE!!!!!!
Le multumesc pe aceasta cale celor care mi-au donat plante, mare parte a acelor plante au ajuns mai departe catre alti colegi care aveau anunturi active de cumparari plante ca si donatie (adica asa cum le-am primit). Dintre toti cei carora le-am dat plante, doar o colega s-a deplasat pana in Tei sa le ridice, si asta doar pentru ca sta la cateva statii de RATB. SAMSARULE!!!!!!
kazaku A scris: Imi dai exemplu pe balamuc, ca a luat broasca la donatie si dupa vroia sa o vand. E problema lui ce face. Cine te-a facut pe tine avocatul donatorilor?
Balamuc_mac e cel care s-a oferit sa o cumpere (indiferent de pretul cerut, respect maxim pentru omul asta) de la cel care a primit-o donatie si mai apoi s-a hotarat sa o vanda, nesimtitule!!! SAMSARULE!!!!!!
kazaku A scris:Nu comenteaza cei care au donat si se trezeste un frustrat ca tine sa comenteze pentru ca e invidios si ofticat ca nu a primit si el nimic. Esti penibil amice.
M-ai prins, sunt frustrat. Uite de asta nu mai slabesc eu, din cauza frustrarilor
. Legat de penibilitate, esti cu mult inaintea mea in clasament.
Si in final, ca sa nu te simti stanjenit, SAMSARULE!!!!!!