avatar> e greu cu toti oamenii in general, doar ca unii tin neaparat sa-ti demonstreze cat sunt de neolitici.....
fratioare...prin ce am trecut weekend-ul trecut... doamne-doamne.....mi-am dus fetita la bunici pt amanajarea de primavara in curte....lucru care ma relaxeaza si-l fac singur cu placere.....nu s-a putut....vremea nu a fost de partea mea
si-mi veni o idee!!!! ia sa ma pun eu sa fac singurel niste modificari in acvariu....asa ca am luat la picior Bucuresti-ul cu intentia de a cumpara o parte din lista de mai jos
PLANTE
- 7-8 pachete de alternanthera –reineckii – roseafolia => am gasit 3
- 3-4 pachete de rotala-macrandra => am gasit 0
- 3-4 amania gracilis => am gasit 0
- 3-4 didiplis diandra => am gasit 0
- 1 Eriocaulon sp amanoanum => am gasit 0
- 30 fire Eriocaulon => am gasit 0
- 2-3 Ludwigia ascendens => am gasit 2
NEVERTEBRATE
- Creveti - Atyopsis moluccensis – gasit 14 buc.
PESTI
- Botia kubotai – gasit am luat ultimele 3 buc
- Boeseman Rainbowfish – gasit, am luat 6 buc
- Pleco – gasit, am luat 4 bucati
- Discus – Red Melon complet rosu – 1 buc
- Discus - Yellow – 1 buc
- Discus - Alenquer – 1 bucata „dungata“ 
Ce mai!!!! …am facut treaba!!!! iar acum o sa vina Florin vineri si o sa ma bombane ca am aglomerat nitel acvariu…….
Concluzia: este foarte greu sa realizezi ce-ti doresti pt ca nu gasesti ce-ti trebuie ….placerea este fantastica, dar trebuie sa ai rabdare de fier si timp ca la balamuc….sau cunostiinte de unde poti cumpara….
Am colindat urmatoarele Petshopuri:
- din Spatele Magazinului Unirea-ïƒ nu mai mergeti s-a desfintat
- Piata Moghiros – slab rau de tot
- Coralis Tricodava – pestii, nevertrebatele si o parte din plante le-am laut de acolo…acum sa vedem cum se vor adapta pestii caci sunt tinuti acolo la 32 de grade… discutia a fost ceva cam asa
Kokos: la ce temperatura tineti discusi?
Vanzator: noi la 29, maxim 30 !!!!!
……..m-am uitat cidat la el si mi-a ocolit privirea…am bagat mana in acvariu
Kokos: daca apa asta are 29 de grade iti jur ca beau cate pahare cu apa pot din el
Vanzator: stai putin sa verfic, caci nu ne jucam noi cu d-astea
………ridica o bucata de folie PVC si se uita…
Vanzator: mda, are 31- 32, dar sa stii ca pentru discusi e super ok…..
Kokos: si cand o sa-i bag la 28 de grade in acvariu ce o sa se intample….pest o saptamana??? Nu ma trezesc cu un discus bolnav sau neadaptat?
Vanzator: Frate, noi avem numai marfa de calitate…..sa vezi ce piese vin marti…..etc
 voi vedea…..o sa vina mana lui Florin sa repare daca am stricat ceva……
- Animax – Sun Plaza acvaristica 0
- Animax – Carrefour Vitan – am luat restul de plante de la ei
- Pet shop – Cora Militari – plante 0, pesti nota 2
- Hornbach- am crezut ca au macar niste plante….maiculita nu inteleg cum pot sa scoata marfa aia la vazare………….
 lumea cauta! si ar cumpara, dar nu are ce si de unde…si atunci cand are noroc cumpara fix ce gaseste fara posibilitatea de a alege…..
?