81

Re: heloo

ma aqua tu ai ceva cu mine ??? te deranjeaza acum ca mi-am schimbat numele??? da pot sa imi schimb numele cand vreau deoarece  am acces la consola forumului!!! e vreo problema |??

82

coco A scris:

ma aqua tu ai ceva cu mine ??? te deranjeaza acum ca mi-am schimbat numele??? da pot sa imi schimb numele cand vreau deoarece  am acces la consola forumului!!! e vreo problema |??

DOAMNE....daca as fi avut ceva personal cu tine cred ca ti-as fi spus...nu crezi...ma intereseaza si pe mine ca sa nu raman prost !!

Unfortunetaly ,most of the times,The ignorants stand out more than the wise

83

ok

84

http://s4.postimage.org/7q33i.jpg

http://s4.postimage.org/7q5yr.jpg

http://s4.postimage.org/7q82A.jpg

http://s4.postimage.org/7qaxJ.jpg

85

imi place dar parca pui prea multe plante inalte in fata

Unfortunetaly ,most of the times,The ignorants stand out more than the wise

86

ce plante inalte vezi tu ma?? alea are 4 cm inaltime cam maxc care il pot atinge. ale mele nu cresc 5 cm peste noapte stai linistit. lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

87

si la indrumarea unui copil de pe acest forum am facut si urmaritoarea bricolatiune big_smile
am pus pe partea superiaora a geamului din fata ceva negru. nu spun ce ca e secret. big_smile

88

asta-i fara blithz lol:lol:

89

asa mai merge big_smile

90

cine are  un tester de clor ( sau cum s-o numi cel cu care poti masura cantitatea de clor din apa) vreau sa ma ajute la un mic experiment.
cand fac schimbul de apa aproximativ 10 L eu pun apa in galeata cu capatul de dus de la o inaltime de aproximativ un metru. as dori sa stiu daca exista vreo diferenta semnificativa intre a pune apa direct in galeata de la robinet sau a pune apa cu capatul de dus de la o inaltime anume. sunt curios de continutul de clor din ambele metode, deoarece am observat cand pun cu dusul mirosul de clor este foarte puternic pe cand la robinet nici nu il simt.
cine este dispus sa faca acest mic experiment ???

91

Pai este normal sa miroasa a clor cand pui cu dusul de la inaltime pentru ca agiti suprafata apei si clorul iese mai usor,de aceia si miroase.Continutul de clor este acelasi.:)

92

teoretic daca mirosul de clor este mai puternic si el se degaja in cantitate mai mare pus cu dusul. insa pana la proba contrarie eu cred ca daca pui cu dusul apa in galeata elimini o cantitate importanta de clor din continutul apei , pe care altfel daca o pui direct de la robinet nu o elimini.
oricum astept pe cineva sa incerce si asta.

93

coco A scris:

cine are  un tester de clor ( sau cum s-o numi cel cu care poti masura cantitatea de clor din apa) vreau sa ma ajute la un mic experiment.
cand fac schimbul de apa aproximativ 10 L eu pun apa in galeata cu capatul de dus de la o inaltime de aproximativ un metru. as dori sa stiu daca exista vreo diferenta semnificativa intre a pune apa direct in galeata de la robinet sau a pune apa cu capatul de dus de la o inaltime anume. sunt curios de continutul de clor din ambele metode, deoarece am observat cand pun cu dusul mirosul de clor este foarte puternic pe cand la robinet nici nu il simt.
cine este dispus sa faca acest mic experiment ???

nu se baga nimeni ??

94

coco A scris:

teoretic daca mirosul de clor este mai puternic si el se degaja in cantitate mai mare pus cu dusul. insa pana la proba contrarie eu cred ca daca pui cu dusul apa in galeata elimini o cantitate importanta de clor din continutul apei , pe care altfel daca o pui direct de la robinet nu o elimini.
oricum astept pe cineva sa incerce si asta.

Si eu am aceeasi parere... dar n-am scris-o fiindca n-am avut ocazia, si sa nu ma inscriu in categoria.. "tacaniti" lol... sau "nasosi".. fiindca detectam mirosurile fine mai bine decat altii.. lol

Da, explicatia pe care a dat-o Remusica explica cel mai bine ceea ce se petrece.
Oricum apa trebuie lasata in continuare cateva zile la declorinat.
Teste de clor nu am.. dar nu cred ca se elimina suficient de mult clor, doar prin simplul fapt ca apa curge de la distanta mai mare. Ar fi prea frumos, sa fie atat de simplu.
Gandeste-te ca peste tot s-ar recomanda sa ne urcam cu dusul pe scara, si sa umplem galetile si-apoi sa le turnam in acvariu... smile lol ( ma si vad) lol lol lol

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

95

daca as spune acum ca eu nu las apa la declorinat si tot timpul o pun cu dusul de la aproximativ un metru ??? eu nu am lasat niciodata apa la declorinat big_smile . acum paote nu e nici asa de ''clorata'' cum sunt prin alte parti. oricum eu pana nu vad un test nu ma las. acum trebuie doar sa mai gasesc un tester.

96

24h lasata apa la declorinat e suficient,pt ca ne dorim sa pnem apa proaspata in acvarii,cateva zile lasata nu mai inseamna apa proaspata.Da cu dusul intradevar scapi de o parte din clor,dealtfel apa aerata in galeata de depozitare cu o piatra de aerare te ajuta sa scoti mai repede clorul astfel poti in cateva are sa  faci schimbul

97

coco A scris:

daca as spune acum ca eu nu las apa la declorinat si tot timpul o pun cu dusul de la aproximativ un metru ??? eu nu am lasat niciodata apa la declorinat big_smile . acum paote nu e nici asa de ''clorata'' cum sunt prin alte parti. oricum eu pana nu vad un test nu ma las. acum trebuie doar sa mai gasesc un tester.

Stai linistit e destul de "clorata".N-a zis nimeni ca nu merge si cu apa cu clor,dar cu siguranta au zis multi ca nu merge bine!

98

va anunt cu regret si respect ca plec. nu mai am timp si de acvaristica si de munca si de scoala. o sa scot totul la vanzare.

multumesc tuturor pentru ajutor si sa ne revedem cu bine.

99

Da-mi 5lei si te cred !

100

pai?:cool:....nu stiu ce inseamna pictograma asta dar cred ca e in ton cu intrebarea...