In primul rand, unde anume am folosit eu termenul "super calitate"? 
Din ce vad mai sus, am precizat ca doresc "calitate buna", adica un nivel decent.
In al doilea rand, hai sa discutam la concret: http://redcherryshrimp.net/wp-content/uploads/2013/05/Cherry-Shrimp-Grading-for-Freshwater-Shrimp-in-Aquariums-Red-Cherry-Shrimp.png
Daca ar fi vorba despre RCS, prin "calitate buna" eu as intelege ceva intre Sakura Grade si Fire Red low grade din pozele respective (mai aproape de Sakura decat de Fire Red). Prin "super calitate" as intelege Painted Fire Red grade si mi s-ar parea perfect normal ca pretul sa fie cu totul altul.
Acestea fiind zise, nu cred ca am sucit nimanui mana la spate sa-mi vanda ceva la "pretul meu"
. Traim intr-o economie libera, e liber fiecare sa ceara cat vrea pe marfa lui si, respectiv, sa plateasca doar cat isi permite/cat considera de cuviinta.
In rest, mi se pare normal ca pretul per bucata sa fie mai mic daca se cumpara o cantitate mai mare. Una e sa vinzi cate 5 creveti la 5 cumparatori raspanditi prin toata tara (pachete, curier, plati samd) si alta e sa vinzi 25 de creveti unui singur cumparator din acelasi oras. Nu ca 25 ar fi o "super-cantitate"
, dar in mod cert reprezinta nitel mai mult decat 5.
De asemenea, avand in vedere ca se vand (de la om la om, nu la magazin) crevetii Amano cu preturi intre 5 si 7 lei si ca acestia necesita destule eforturi pentru reproducerea in captivitate, indraznesc sa sper ca nu am jignit pe nimeni cu oferta mea pentru niste neocaridine care se inmultesc facil in apa de la robinet din Bucuresti.
Acestea fiind zise, as aprecia daca putem ramane la subiectul topicului. Pretul este bineinteles negociabil daca vorbim de o calitate peste nivelul deja precizat.