Re: Caut un film bun?!
Am vrut sa il vad, dar m-am gandit sa nu fie ceva gen....stirile de la ora 5. Cum e filmul?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Am vrut sa il vad, dar m-am gandit sa nu fie ceva gen....stirile de la ora 5. Cum e filmul?
Cum titlul mi s-a parut mai mult decat cretin, nu am fost deloc interesat sa ma uit la el...poate am facut cea mai mare greseala din viata mea si filmul acesta e un fel de capodopera romaneasca gen Filantropica si .... l-am ratat
Nu`s fana a filmelor romanesti, cel putin nu a celor nou scoase. Am vazut doar trailerul acestui film..si parea..destul de interesant pentru ceva romanesc. Lasa de dorit calitatea peliculei.
)))))))))))))))))))Dumnezeu nu doarme!!!! Discusi albi cu negru, huh?
))))))
Nu vrei sa spui ai?!?!? cumpar un disc nou ca nu-s rau de paguba..... insa presupun ca intra in lac sa-ti prinda niste discusi a/n
)))))da, si filmul se termina cu el intrand in lac dupa a/n si iesind in mod misterios la tine in acvariu. Ia vezi...cati discusi mai ai? ))))loooool
ALOOOOOOOOOOOOOO GARA !!!!!!!!!!
Tineti neaprat sa-mi stricati tema sau cum ?! ,deci back to SUGESTII pentru film!!!
Deci revenim la filmul daca "vreau sa fluier....ZBIER !!"
mi se pare ca,contine limbaj obscen
ALOOOOOOOOOOOOOO GARA !!!!!!!!!!
Tineti neaprat sa-mi stricati tema sau cum ?! ,deci back to SUGESTII pentru film!!!
sefu' s-a stricat macazul....
sugestii...hmmm
- pistruiatul
- santierul de la navodari
- ciresarii
- toate panzele sus
:lol::lol::lol::lol::lol:
sa ma pupi acolo unde nu bate lumina kokos :lol::lol::lol:
vorbeam de limbaj obscen
si unde e limbajul obscen aici?!...nu stiam ca o insinuare poate fi incadrata la limbaj obscen
Apropos de filme frantuzesti, uite un film bun si relativ nou: Inside Ring (2009)
si de unde il descarci: http://www.axyy-filme.com/inside-ring-2009/
cea ce se intelege este o obscenitate pura...poate nu ai scris,dar se subintelege clar...
aqua > omul are dreptate.....
eu pe toti ii pup unde nu bate lumina...........
..............in portofel...........
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
si dupa 2-3 pupaturi nu mai vor.....asa ca Bogdivaio treci la nenea....pana nu te razgandesti
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol:...ai grija sa nu saruti frantuzeste,ca-ti tai limba printre cardurile goale :lol:
:lol::lol::lol:nu sunteti normali!
:lol::lol:...ai grija sa nu saruti frantuzeste,ca-ti tai limba printre cardurile goale :lol:
Linisteeeeeee ca te aud fetele si ramai singur...... si o sa ai priza doar la Mircea solcanu :lol:
Mai eu nu mai sunt "single" deci amantele le platesc "decat" cu cash
green zone
l-am vazut
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!