Re: Plantat 320l
Eu am crezut ca ai Canon.
Nu stiu de ce.
Ma multumesc cu un 50mm 1.8 varianta ieftina de la Canon .
Ce faci cu un super zoom?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Plantat 320l
Pagini « 1 … 10 11 12 13 14 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Eu am crezut ca ai Canon.
Nu stiu de ce.
Ma multumesc cu un 50mm 1.8 varianta ieftina de la Canon .
Ce faci cu un super zoom?
Nu,un Nikon D3000.
Zoomul de distractie in vacante,are satisfactia lui si zoomul
Vreun update ceva cu gazonu? :smoke
Aaaaaa,da merlin...cam asa ceva ....Asta e de ieri ...incepator si eu
:apl profesionistii poate inchid un ochi :omfg la astia mai invechitii cu "olandeze" in cap in incercarile frustrante de a recupera arta "nature-ului" :stupid
De aseara s-a modificat un pic ... si asa a ieseit :hug
Cred ca aceasta va fi ideea pana la sfarsit
Se vede ca ma straduiesc? Trebuia sa postez la incepatori :smoke ?
Deci ...nu dati cu pietre,face si acvaristul ce poate! :apl :sok
...Foarte inceata evolutia gazonului dar e bine ca totusi merge,preconizez 6-7 saptamani pana la maturizarea setupului :noroc
Opaaaaa...s-a întors!!!! :apl :noroc :pp
Opaaaaa...s-a întors!!!! :apl :noroc :pp
Hehe credeai ca ai scapat de mine? No way!Sunt aici ...cu mana in acvariu :smoke ...cu incercari de a depasi momentul!
Te salut Paul,evident asemeni si tuturor prietenilor si colegilor de pe forum,sincer imi e dor de discutiile noastre...dar uite ca apar mici modificari in viata noastra si repede de tot se consuma timpul in incercarea furibunda de a razbate prin tumultul inebunitor al incercarilor firesti in lupta pt supravietuire (sau poate up grade! :- ) ...Sti,uneori ma banuiesc de lacomie
Promit ca la iarna stau numai pe capul vostru!! :noroc
Apa limpede si setupuri excelente!
"in viata noastra si repede de tot se consuma timpul in incercarea furibunda de a razbate prin tumultul inebunitor al incercarilor firesti in lupta pt supravietuire "
Te salut Narcis!!!!! :sok Metafizica și explozii astrale frate în vorbele tale...ma da plansu' :noroc
Ma bucur ca ai revenit cu poze.
Ma abtin de la comentarii pana cand voi vedea acvariul in forma lui finala.
Am mintit. Nu ma pot abtine!
Imi place motul de pe stanca centrala, si patina verzuie deosebit de naturala.
am un prieten acvarist, care zicea odata ca unde nu e logica e arta . tu te incadrezi perfect, cu acvariu cu tot si cu texte de astea meta mega filozofico culturale. :noroc
Acum am venit si eu din concediu..
Frumos, parca imi place mai mult asa..
Pana la urma vad ca ai spart padurea de cinereum si i-ai pus la baza.. :pp
Totusi partea dreapta nu-i cam goala? (intreb, nu dau cu pietre.. )
Merlin,cred ca ai dreptate,da nu am idee ce sa pun si nici nu vreau sa intarzii evolutia HCului, dupa viziunea mea mai trebuiau 2 pietre, una mai mare,da nu mai am aceeasi culoare...cred ca ar fi rupt un pic monotonia ,evident cu niste moss pe ele...intre timp ma gandesc la o planta si n-am idee ce ar putea fi. Daca nu...o sa infig buturuga invelita in moss...Oricum e plictisitor de inceata evolutia,e drept ca tot hcul a plecat de la un singur pot si a avut perioade de evolutie cat si de regres...acum e destul de ok tinand cont ca am ridicat temperatura in acvariu la 29C si asta pt ca am in acvariu 10 discusi bruni pui de 2-3 cm ,in poza nu prea se vad,probabil erau ascunsi...Sa sti ca nu am uitat promisiunea,dupa ce se maturizeaza setupul ,scot tot si il fac biotop doar pt discusi!probabil asta se va intampla in luna decembrie,pana atunci cresc si discusii,sau cel putin sper! :apl
Lucia nu prea stiu ce ai mai putea sa vezi...decat o indesire a plantelor caci cred ca asta e forma finala,dealtfel acest setup mi-a fost util ca s-a desfasurat cu mentenanta minima iar pe considerentul ca nu am prea avut timp a fost ok
Paul :apl plansul ca plansul da sa nu-mi zici acum ca trebuie sa-ti stergi si nasul!
Trebuia sa spun si eu 2 vorbe nu? dupa atata timp sa intru fara o trambitza? Nu se cade!Da lasa ca nici tu nu ai fost prea activ,nu te mai desprinzi de berea si de pescuitul ala...te-am asteptat la mare am spus peste tot ca o sa vi , oganizase primaria sa te intampine cu un mars triumfal...si tu? :pp :noroc
Bitanu bine ca nu ai zis ca lipseste telecabina de la "cota"
Bobi, interesanta filosofia prietenului tau si chiar imi pare un erudit! :sok
Dragii mei......atat am putut!! Slabutz...un pic fara personalitate...da ce sa-i faci , mi-e dat sa raman un mediocru si superficial pe deasupra...cuvintele...hehe...da Paul,nici cu astea nu prea am reusit! , Si totusi ,de remarcat ca sunt perseverent...in ciuda lipsei de inclinatie nativa in...acvaristica sa zicem...desi ar mai fi...
:sok :stupid :kiss :noroc De toate pt toti!
Apai, daca si tu Narcis esti mediocru sau superficial, noi astia mai mici cum sa ne numim? Poate ca majoritatea n`o sa iti ajunga nici pana la degetul mic, adica e sigur, dar nu mai fii modest. Ca unde e, trebuie sa recunoastem. Cum ziceam, tare prost e perceputa modestia la noi...daca zici ca esti mic, prost si urat, wow ce modest esti, daca recunosti ca ai un talent esti fundul. Total aiurea. Unde exista calitatea sa o recunoastem, si tu la fel, n`o sa fii suspect de fudulie.
Mai Cezara....Narcis este un mare "manipulator" in viata! Houdini se spânzura dacă era contemporan cu el, asa ca încearcă sa citești printre rânduri mesajele lui non acvaristice.
Este un real izvor de binedispozitie asa ca personal cred ca modestia și fudulia sunt niște non sensuri când vine vorba de el! Sper ca ma înțelegi și sa poți desluși talcul vorbelor mele.
O zi buna Cezara! :sok
Hehe.. de discusi nu ai zis nimic pana acum..
Iar intreb si eu.. nu trebuiau sa creasca in steril pana pe la vreo 8-10 cm??
Vorbesti serios ca ai plecat doar de la un pot de HC? pai atunci mi se pare ultra rapida evolutia.
Stiu ca mai ai un acvariu langa, mai mic, de ce nu ai incercat dry start method acolo? si apoi le mutai?
eu am gasit aplicabilitate acestei metode la marsilea si sa vezi ce am acum in acvariu..
Merlin,Acvariul 2 nu mai e din primavara montat.Discusii initial vroiam sa=i pun separat dar...din lipsa de timp si cu gandul ca in steril trebuie facuta curatenie mult mai des i,am bagat aici,se simt foarte bine au mai crescut au culoare ,deci e ok momentan.Da foarte serios de la un pot de hc am plecat,de vreo 2 ori am zis ca-l pierd...si uite asa a ajuns,eu sunt obisnuit cu trimari saptamanale ca aruncat cate o sacosa de plante,eh aici nici vorba merge incet ca melcul da bine ca merge,cand o sa aibe grosimea de 2 cm ma linistesc! :apl
Dom` Paul...nu-i adevarat! :pp :noroc
Multumesc mult Cezara!
Cand faci trimarile alea saptamanale, gandeste`te si la concetanteana ta, si mai arunci un sfat acolo, o atentie, ca doar nu costa
eu cred ca a trecut vremea trimurilor saptamanale, cel putin o buna bucata de timp..
Oooo....dar ce vad eu aici mai Narcis mai ?! un adevarat loc de meditare si recreere, foarte frumos, sper sa-l tii sub control si de acum inainte(cum sunt sigur ca ai sa o faci), eu am dat-o in bara cu stilul asta de aquascape
:noroc
Pagini « 1 … 10 11 12 13 14 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Plantat 320l