Re: Betta HM BF
Am inteles! Am crezut ca ai luat si altceva wild!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Am inteles! Am crezut ca ai luat si altceva wild!
Ma duc sa ii fac o poza
VT asta.
Masculul si cea galbena HM.
cea aurie a murit de atunci, a doua zi. Cred ca nu s-a acomodat i fiind acvariul f mic se cam bateau...
Decii puii mei sunt amestecatura de VT cu HM? Un motiv in plus sa-mi dai HM Cosmine!!!! Pleaseeeeeeeee
Cam tot ce gasesti pe la noi, cu exceptia celor importati si de care s-a avut grija, indiferent de felul in care arata (fenotip), sunt amestecaturi! Nu am avut o cultura a selectiei pt betta! Pana acum...!
Sa vedem ce va fi de acum incolo
Sa vedem ce va fi de acum incolo
Cat timp se vor ocupa barbatii si de chestia asta, nu am niciun dubiu ca o sa iasa bine....!
Da, noroc cu barbatii ca altfel nu mai faceam si topicul asta varza
Mare noroc...
Decii puii mei sunt amestecatura de VT cu HM? Un motiv in plus sa-mi dai HM Cosmine!!!!
Pleaseeeeeeeee
Ai rabdare sa mai creasca, deocamdata nici culori nu au.
Va trebui sa iti gasesc unul frumos ca doar esti "hard to please".
Dragut, foarte dragut din partea ta. Parerea mea acum....este sa fie o pereche...macar s fiu sigura ca ies tot HM din ei
@ciprian :frogp :smoke
hard to please A scris:Decii puii mei sunt amestecatura de VT cu HM? Un motiv in plus sa-mi dai HM Cosmine!!!!
Pleaseeeeeeeee
Ai rabdare sa mai creasca, deocamdata nici culori nu au.
Va trebui sa iti gasesc unul frumos ca doar esti "hard to please".
Iti voi da si o sora de-a masculului, sa aibe aceleasi gene. :fok
Coco, ai reinviat topicul. : :apl
Puii au cam 6-7 saptamani...sunt bine, sanatosi...nu au crescut toti la fel. Unii sunt mai mari, altii mai mici...e normal. Au inceput sa apara ceva pete mici de culoare pe cei mai mari dintre ei, dar inca nu sunt definite...e varsta prea mica.
Acum cateva zile a murit mama puilor...a sarit din acvariul ei, nu era capacul pus de tot si a gasit loc sa sara...am gasit-o pe covor decedata.
stiu sentimentul.. la mine a sarit din acvariu, cand ma dusesem se iau sticla pt capac.. :smoke
Ala da ghinion merlin.
Bine macar ca am apucat sa am pui de la ea...
pfuaiiii ce ma oftic,dupa ce te-ai chinuit atat sa o aduci peste mari si tari ... pacat. insa totusi te consolezi ca ai reusit sa ai pui de la ea si poate sa si pastrezi linia.
Imi pare nespus de rau....
Nu am cuvinte... mi s-a pus un nod in gat..
Nasol mai Cosmine....macar a lasat ceva in urma, nu doar amintiri ci si cativa pui, sa te bucuri de ei ! :noroc
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF