Re: Buna ziua tuturor
si poze cu vegetatia luxurianta care vad ca prefera tratamentul antialge, se face din ce in ce mai rosie
ce tratament anti-alege folosesti ?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Buna ziua tuturor
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
si poze cu vegetatia luxurianta care vad ca prefera tratamentul antialge, se face din ce in ce mai rosie
frumos domne' frumos tare....pestisorii au ajuns cu bine la destinatie!!!si poate-ti faci timp sa-mi explici si mie formula aia magica ca aseara ....nu s-a putut!
ma bucur mult ca au ajuns ok astept poze sa vad ce mai fac
oky doky cu prima ocazie ti-o spun
:apl :apl :apl Frumos, sincer o evoluție de vis! :apl :apl :apl :kiss
multumesc mult :kiss :kiss venind de la tine este un maaare compliment
Mai allexya ce frumos este....intotdeauna acvariul tau a fost deosebit, dar parca acum arata mai bine ca niciodata. Imi place asa ca o mica jungla si cred ca si pestii se simt minunat. Folosesti CO2 ? din cate stiu eu parca nu aveai instalatie....
PS: astept cu interes si aparitia lui Manchester United....
andi un scump ca de obicei :kiss am bomba co2 si de craciun am cerut cadou lui mosu una "normala" si o voi si primi aparent
am fost cuminte :-
pestii? gasca de nebuni nu vad acvariu fara ramirezi in el, sunt sufletul petrecerii
cat de curand o sa vina si randul lui Manchester va fi Chester si Chelsea, cuplul formidabil
desi sigur al meu se va supara ca nu am botezat pe nimeni Milan :stupid
apa oxigenata si "joaca" cu fertilizanti
Iți dai seama câtă chimie e acolo....
Iți dai seama câtă chimie e acolo....
tot de chimie m-am lovit.. oricat am incercat sa scap de ea la liceu, ma urmareste
daca nu scap nici cu fertilizantii, cred ca voi scoate bomba ma gandesc ca ea este raspunsul
Andi66 A scris:Iți dai seama câtă chimie e acolo....
tot de chimie m-am lovit.. oricat am incercat sa scap de ea la liceu, ma urmareste
![]()
daca nu scap nici cu fertilizantii, cred ca voi scoate bombama gandesc ca ea este raspunsul
Ai pus intre sticla de baza și intrarea in acvariu sticluța aia mica pentru decantare?
adica numaratorul de bule? da, e o seringa
inca ma chinui cu ideea de a pune un capat de sticla taiat conectat la filtrul intern si la furtunul de co2, ma tot gandesc cum naiba se face aerarea daca filtrul nu mai valureste apa?
Cumpără un Resun, cel mai mic posibil, este undeva la 15 lei pentru reactorul intern
aha... interesant. pai n-ar fi greu sa modific seringa, sa pun o sticla.
mersi mersi mersi :kiss :kiss
Bafta! Eu asa am și merge uns! Narcis este de vina. Insa o chestie...sa ți cont ca CO2 se va dizolva în proporție de 99%, asa ca atunci când vei da drumul la "instalație" sa fi cu ochii pe acvariu și sa urmărești ce se întâmplă cu peștii.
of Narcis asta
si pot pune pe post de reactor intern filtrul mic cu capatul unde refuleaza apa sa intre intr-un gat de sticla taiat si pe sub sticla sa intre furtunul de co2 nu? nu mai trebuie pus nimic la capatul furtunului (acum am filtru de tigara pe post de difuzor) ?
of Narcis asta
si pot pune pe post de reactor intern filtrul mic cu capatul unde refuleaza apa sa intre intr-un gat de sticla taiat si pe sub sticla sa intre furtunul de co2 nu? nu mai trebuie pus nimic la capatul furtunului (acum am filtru de tigara pe post de difuzor) ?
Exact, numai ca poți lăsa și filtrul de țigară sau o piatra de aerare. Va sparge bula de CO2 mai finuț decât cum ar ieși pur și simplu din furtun.
Ca sticla poți folosi din cele mici de suc sau apa, cât mai mici sa nu se vadă urat în acvariu.
Paul am facut exact cum mi-ai zis, a inceput productia de co2 doar ca... nu ies bule prin filtrl de tigara :omfg
tot ce am facut a fost sa schimb numaratorul de bule din seringa in sticla de 0.5 umpluta jumate cu apa si am pus fundul de sticla. dar a urcat apa putin pe furtunul din acvariu si desi am 2 bule/secunda prin filtrul de tigara nu iese nimic.
ce naiba se intampla acolo?
In cazul asta înseamnă ca nu ai presiune suficienta...sau filtrul de țigară s-a colmatat. Încearcă sa pui în loc de filtru de țigară un aerator din piatra ponce. :sok
filtrul e nou astazi pus nu cred sa fie colmatat.
adica piatra de aer? sa incerc sa il scot sa vad daca iese ceva, poate o fi de la bomba?
cand aveam numaratorul de bule seringa nu am patit niciodata asta ..
Daca vezi ca tot nu merge nici cu piatra de aer revin-o la numărătorul cu seringa, asta este, îmi pare sincer rău ca nu merge
Daca vezi ca tot nu merge nici cu piatra de aer revin-o la numărătorul cu seringa, asta este, îmi pare sincer rău ca nu merge
lasa ca rezolv eu :kiss nu vad de ce nu ar merge dar vad eu
unde s-o duce co2-ul din sticla insa ca reactia s-a produs..
Mai verifica încă odată pe unde ți-am marcat în schema :sok
Bafta :kiss
sticla este sigilata cu silicon. am pus in dop si apoi am strans tare si fiecare furtunel a fost lipit cu silicoan de acum 3 zile sa aiba timp sa se usuce. asa ca nu cred sa fie de acolo
Paul :fcry :fcry acum nu mai merge deloc! astazi am schimbat sticla numarator cu seringa, am avut reactie ieri toata ziua si azi dimineata, dar dupa schimbul numaratorului nu a mai facut reactie deloc de azi dimineata astept
sa refac toata bomba? de abia am facut-o ieri..
sigur rasufla pe undeva.
verifica imbinarile intre sticla si furtun si numarator si furtun.
reactia din sticla nu se putea incheia asa repede.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Buna ziua tuturor