eu tin cam 11-12 ore lumina pe zi (9/10 dim- 9 seara) voi reduce la 10 acum. ce problema intampin, mi-a crescut temperatura in acvariu cu un grad
nutrientii ii pun la fel, recunosc doar la easycarbo am umblat si am pus 2ml in loc de 1,5ml timp de 2 zile(ieri si azi). daca e nu mai pun. pentru alge sper sa ma sustina cardul de otto luati
ca trebaluiesc zilnic pe acolo.
sunt suparata cu echinodorusii mei
( 4 din ei nu s-au adaptat, frunzele vechi sunt gaurite sau topite. am tuns tot ce era vechi, frunzaresc acum in ritmul lor, dar arata asa gol acvariul, niste tulpinite ici si colo
cata rabdare trebuie sa ai .... pacat ca nu este una din virtutile mele.
vallisneria a fost tunsa pentru ca se facusera usor transparente frunzele care pluteau deasupra apei. in schimb Hygrophila Polysperma creste in draci, am tuns-o deja de cateva ori ca iesea din acvariu si ce am tuns am pus in substrat. in 2 zile deja cresteau si lastarii aia.
Heteranthera zosterifolia isi da usor usor drumul si creste, la fel si Saggitaria care am crezut ca moare acum da stoloni.
ceva nu imi place, nu se simt foarte bine plantele si nu inteleg de ce. ma tot gandesc ca o fi de la adaptare, deciclare...
Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....