Re: Red Dragon HM
super tari...pacat ca n-am cum sa iau niste pui de la tine:)
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Red Dragon HM
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
super tari...pacat ca n-am cum sa iau niste pui de la tine:)
Multumesc Cezara! Bafta si tie cu ramirezii!
@coupefx: de ce n-ai avea cum?
Hiii!
Fetele n-au nume?
Vai.. dar nu se poate asa ceva.. fa un concurs rapid de nasi!
Merita si ele.... doar participa si ele la inmultirea acvariilor tale..
Eu oricum ma simt onorata de a fi nasa lui Bujorel, si n-as vrea sa fortez nota.. am deja o responsabilitate...
Sa-mi spui cand e ziua lui!
:lol::lol:
Au si fetele nume...nu le-am mentionat pentru ca nu sunt prea reusite...:( (Mutanta, Fomista si Femeia Memo)
Tocmai am editat postul cu poze cu numele fiecareia...
Bujorel are vreo 6 luni...deci prin Noimebrie va fi ziua lui.
Superbi! Absolut superbi! La capitolul betta ne-ai luat pe toti!
:lol::lol:
Au si fetele nume...nu le-am mentionat pentru ca nu sunt prea reusite...:( (Mutanta, Fomista si Femeia Memo)
Tocmai am editat postul cu poze cu numele fiecareia...
Bujorel are vreo 6 luni...deci prin Noimebrie va fi ziua lui.
Eu cand m-am uitat la numele baietilor si le-am comparat cu ale fetelor...
M-am gandit ca mai potrivit ar fi in loc de Mutanta: daca perechea e Ares.. sa fie Atena
Cea rosie.. In loc de Fomista... Lolita (daca ai citit cartea.... cu atat mai bine.. )
Si cea alba Narcisa.. ca e alba..
Sau Regina Noptii.. ca e frumoasa foc..
Acuma ramane la aprecierea ta, dar daca le vei schimba numele, vor trai mai mult!
Multumesc pentru urare. Auzi, sincer acum...de unde ai scos asa nume pentru fete?:)):))) originale, nu pot contesta, dar vorba Luciei, da`le nume in conformitate cu fizicul;)
Mersi hard to please.
Pentru Lucia si Cezara:
Am si zis ca nu sunt reusite numele fetelor, de asta am preferat sa nu le mentionez...:|
I-am zis Fomista pentru ca mananca de rupe si e foarte lacoma...ar fi in stare sa sara din acvariu dupa mancare.
Femeia Memo pentru ca e perechea lui Memo...
Mutanta...hmm probabil ma gandeam la X-Men.
Recunosc, numele sugerate de Lucia sunt MULT mai dragute hehe , dar m-am obisnuit sa le deosebesc cum le-am botezat eu.
Superbi! Absolut superbi! La capitolul betta ne-ai luat pe toti!
Crezi :omfg ? Si nu conteaza concurenta ci ajutorul. Cat stam fiecare cu ale noastre si nu impartasim din experienta noastra...tot degeaba ai si "esti tare".
Am citit cu ceva timp in urma niste fraze...: "Am invatat sa zburam, am invatat sa innotam, am invatat de tot si toate dar n-am invatat sa ne iubim ca fratii".
hard to please A scris:Superbi! Absolut superbi! La capitolul betta ne-ai luat pe toti!
Crezi :omfg ? Si nu conteaza concurenta ci ajutorul. Cat stam fiecare cu ale noastre si nu impartasim din experienta noastra...tot degeaba ai si "esti tare".
Am citit cu ceva timp in urma niste fraze...: "Am invatat sa zburam, am invatat sa innotam, am invatat de tot si toate dar n-am invatat sa ne iubim ca fratii".
Ioana, cred totuși ca s-a întâmplat ceva, sa speram ca nimic neplăcut! Cosmin este un tip foarte comunicativ și jovial, însă de câteva luni bune nu a mai intrat !
Buna pelly . Nu ma adresam lui Cosmin. Mi-ar parea rau sa nu fie ceva ok
! Sper sa nu se fi plictisit...
Mie concurenta loiala imi place dar imi place sa impartasesc bune si rele.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Red Dragon HM