robertino A scris:Lucia A scris:robertino A scris:Lucia, pregateste-te...peste vreo doua luni jumate, maxim trei, voi trimite la Oradea un mascul de betta cu rochie frumoasa
, pui al primei perechi care a depus...au aproape 4 saptamani deja.
Sunt sigur ca va ajunge pe maini bune si va duce o viata frumoasa. 
Ooooo... il vei trimite in Oradea? 
Mai ce veste neasteptata!...
Sper si eu ca va fi iubit si rasfatat asa cum trebuie, si merita. 
Numai ca drumul este.... luuung si obositor.....
Da, te-am anuntat din timp ca sa ai pregatita o mica casuta pentru el. 
Sunt sigur ca va fi iubit si rasfatat.
Nu e problema cu drumul...gandeste-te ca din Thailanda dureaza 4 zile, iar la cei salbatici a durar 16...cateva ore pe drum e floare la ureche. 
Nici nu stiu ce sa spun...
Am vazut aseara cand ai postat... si am stat putin, sa-mi revin.... si m-am tot gandit cum sa raspund ...
Si m-am decis, sa nu-mi fac niciun plan, si sa-ti raspund direct, asa cum imi trece mie prin minte...
Ma simt magulita si apreciez foarte mult gestul tau...
Nu m-as fi asteptat nicidecum/niciodata la asa ceva!
Am mai intervenit in posturile tale, doar fiindca mie mi se pare niste fiinte deosebit de frumoase din punct de vedere estetic... si al caracterului, de ce nu, daca este tinut singur
....
O asemnea bijuterie in casa mea....
Hm.. dar e o fiinta vie, de care ma voi atasa iremediabil... si pe undeva, drept sa-ti spun,... un ochi plange, unul rade...
Adevarul este ca eu de multe ori nu gandesc rational, ci prin prisma inimii mele.
Si atunci, uneori incerc sa ma protejez singura, de un eventual moment .. nefericit...
Adica, ma framanta... mie imi va fi foarte drag, dar daca dau chix?
Daca se intampla ceva cu el...????
Cum sa mai trec iar prin ceea ce am mai trecut o data... ???
Adica, as vrea sa ma intelegi ca pentru mine, nu va fi "doar un peste". .. si ma incarc sufleteste de fiecare data cand se intampla ceva, iar cand eu ma vad "legata de maini".. incapabila sa fac ceva... pur si simplu imi tremura sufletul...
Il voi accepta, doar daca nu-i vei gasi un alt stapan.
Atunci, am sa-l iau cu mare drag si am sa ma stradui din toata inima, sa-i ofer ceea ce ii trebuie...
Sper ca ma vei intelege!
Iti multumesc tare, tare, mult!
Life is better with animals... Life is better with friends
Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.