Mai nu stiu ce veti face voi, insa la mine este clar. Cand imi va creste copilul suficient de mult incat sa puna intrebarea asta: "Tata, ce este un om prost?" ; eu unul, il voi da ca exemplu pe aqua, fiind cel mai prost om pe care il stiu. Nu ma intereseaza varsta, astea sunt scuze penibile, "o fi minor"... ba nu, in cel mai bun caz este retardat.
Aqua este unul din motivele pentru care am ales sa intru mai rar pe forumul asta...candva era un forum decent cu intrebari si posturi normale, cu sens, insa acum vad doar topicuri create de un om cu un IQ sub limita normala...chiar nu m-am mai putut abtine. Radem, ne amuzam de chestii cu apa minerala si Co2 in acvariu, dar aici sunt multi care intra sa invete ceva, citind aberatiile alea ii si vad pe sarmanii oameni bagand apa minerala in acvariu. Voi, restul sunteti de vina, pentru ca i-ati incurajat ideile, astfel l-ati provocat si mai tare, venind mereu cu idei noi, din ce in ce mai penibile.
Eu zic aqua sa-ti scufunzi fundul in acvariu si sa incerci sa scoti gaze, poate vezi niste perle pe ludwigia repens rubin...sau deja ai experimentat si asta.....
O seara buna !