Re: Barfe,generalitati, offtopicuri

Phewwww ce usurare, ca o iubise cu atata patima ca abia mai ramasese saracuta cu cateva fire de par in cap. Are o slabiciune pentru codite. Mi-a spus de pe acum ca sotia lui o sa aiba un par luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung prins in coada lol  lol

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

162

Acvariidevis,  lol asa este e singura care poate sa mă facă sa uit de probleme si plata TVA-ului si impozitelor lol lol

?

163

hard to please A scris:

Phewwww ce usurare, ca o iubise cu atata patima ca abia mai ramasese saracuta cu cateva fire de par in cap. Are o slabiciune pentru codite. Mi-a spus de pe acum ca sotia lui o sa aiba un par luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung prins in coada lol  lol

lol lol lol bine ca nu s-au întâlnit ca si a Alessia in astfel de situaţii devine o mica Xena ..... lol

?

lol  lol  lol

Nu ai inteles, el chiar iubeste fetitele. Si mai ales coditele lor, pe  care le rasuceste, invarte, mangaie, admira, pana cand le incearca si rezistenta. Nici nu banuiesti cand trage, ca e asa de tandruuu... lol  lol  lol.Raman saracele socate si cred ca e o greseala, ca doar cu cateva clipe in urma le mangaia asa frumos lol  lol

kokos A scris:
hard to please A scris:

lol lol lol bine ca nu s-au întâlnit ca si a Alessia in astfel de situaţii devine o mica Xena ..... lol

165 Editat de ciprian01 (2010-06-27 13:07)

Draga hard to please, soacra mea este o femeie minunata! In adevaratul sens al cuvantului. O femeie plina de calitati dar care, ca orice om are si defecte. In cazul ei numai 2. Primul as fi eu...! Al doilea este acela ca s-a nascut vie....!

P.S.
Lasa-i plete la baietel...! smile

166

Hardtoplease> cred ca-l antrenezi zilnic....

?

167

@kokos, ti-am facut ceva?! te-am suparat vreodata...!? smile

In ceea ce priveste defectele soacrei tale, real este doar primul. Cu al doilea se nasc toate soacrele, deci nu o poate condamna nimeni.  Dar primul....ce o fi fost in capul femeii cand nu a legat-o pe biata fi-sa de calorifer sa ii dea o mama de bataie,si sa nu o lase sa   isi strice viata???? :stupid  :stupid  :stupid  :stupid  :pp  :pp  :pp

ciprian01 A scris:

Draga hard to please, soacra mea este o femeie minunata! In adevaratul sens al cuvantului. O femeie plina de calitati dar care, ca orice om are si defecte. In cazul ei numai 2. Primul as fi eu...! Al doilea este acela ca s-a nascut vie....!

P.S.
Lasa-i plete la baietel...! smile

hard to please A scris:

In ceea ce priveste defectele soacrei tale, real este doar primul. Cu al doilea se nasc toate soacrele, deci nu o poate condamna nimeni.  Dar primul....ce o fi fost in capul femeii cand nu a legat-o pe biata fi-sa de calorifer sa ii dea o mama de bataie,si sa nu o lase sa   isi strice viata???? :stupid  :stupid  :stupid  :stupid  :pp  :pp  :pp

Ca bine zici, saraca soacra iti dai seama ce trebuie sa suporte acum? Dar asta este greselile se platesc in viata. :apl  :apl  :apl

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

170

lasa sa suporte! asa se mentine tanara...!

Pe bune? Deci noi, viitoarele soacre sa ne rugam la Doamne Doamne sa dam peste vr-unu ca tine? Ptiu....fugi d'aci!!!Mai bine imbatranesc inainte de vreme decat sa mor de tanara!!! :stupid  :stupid VT! big_smile

ciprian01 A scris:

lasa sa suporte! asa se mentine tanara...!

172

cred ca ai dreptate...!
unii oameni nu sunt invatati sa fie fericiti...! smile

lol  lol  lol ma voi stradui pe cat posibil sa ma feresc de o asemenea fericire imensa. Nu de-alta, dar ar fi atat de mult incat nu cred ca as manageria prea bine situatia!!Ce oameni, dom'le, ce oameni!!!

ciprian01 A scris:

cred ca ai dreptate...!
unii oameni nu sunt invatati sa fie fericiti...! smile

174

nici eu nu manageriz bine situatiile uneori.....!

175

ciprian01 A scris:

@kokos, ti-am facut ceva?! te-am suparat vreodata...!? smile

Nu pricep?!?!? azi pt ca e duminica mă concentreze mai Putin spre deloc ....:p

?

176

Tu iti poti imagina cum ar fi sa fie cineva antrenat de hard to please in fiecare zi....?! Crima!
Basca dupa cum am mai spus ca are si o gura....! smile

Iar te plangi? Si cu gura mea nu stiu ce ai...zau! Ori forma nu-ti place, ori ce nu-ti convine? Nu pricep, e week-end si pt mine, nu doar pt kokos. Fii mai explicit dom'le!

ciprian01 A scris:

Tu iti poti imagina cum ar fi sa fie cineva antrenat de hard to please in fiecare zi....?! Crima!
Basca dupa cum am mai spus ca are si o gura....! smile

178 Editat de ciprian01 (2010-06-27 18:14)

Hai sa incerc sa fiu pe intelesul celor care isi petrec week relaxandu-se....!

Cu hard to pease este greu si cand esti la distanta dar poate comunica prin intermediul net-ului. (cu tel e mai greu , ca se descarca...! smile ).
Crede cineva ca este o viata plina de lapte si miere....?! Mai greu! Cand o sa inceapa sa toace marunt din buze...! LOL!

P.S.
imi plac strugurii acri!
P.P.S
de unde sa stiu eu ce forma are gura ta? daca mai aveai poza in avatar m-as fi uitat!
stai!!!!nu o schimba! e dulce! foarte fain! zici ca nici nu este copilul tau!

cipriane aici nu este site de matrimoniale tata, daca esti interesat te invit pe www.69love.ro  lol  lol  lol  lol  asa ca lasa fata in pace

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

180

Pacatele mele, cum sa nu o las?! Cu amandoua mainile o las! LOL