21

Re: Plante

Intr-adevar o crenguta este mai frumoasa decat o buturuga deoarece,daca sunt mai multe,formeaza un layout foarte frumos !
Cosmin!daca vrei sa iti dau tot documentarul despre amazon pe PM sa imi zici !contine o multime de imagini despre multi dink pestisorii pe care ii avem noi in acvarii !
deci te astept sa imi zici.  :acv

Unfortunetaly ,most of the times,The ignorants stand out more than the wise

Aceste 4 speci de echinodorus am sa caut sa plantez in acvariu cu discusi.

23 Editat de lup cosmin (2010-07-10 20:49)

Ajutatima un pic ce planta este cea din partea dreapta cum te uiti la poza cu frunze lungi.

24 Editat de aqua (2010-07-10 20:22)

arata de parca ar fi cryptocoryne .....e cam neclara poza...

Astept pareri despre planta din dreapta cu frunze lungi.

26

Cosmine este Cryptocorine Balansae

Multumesc mult Narcis esti as in acvaristica.Se vede ca ai multi ani in spate despre plante si acvari.Eu sigur trebuie sa mai cresc un pic. :noroc

28

lup cosmin A scris:

Multumesc mult Narcis esti as in acvaristica.Se vede ca ai multi ani in spate despre plante si acvari.Eu sigur trebuie sa mai cresc un pic. :noroc

hei si eu am zis cryptocoryne dar nu stiam subspecia/imi statea pe limba desi am si eu una din asta !(a nu se intelege ca sunt invidios pe Narcis tongue )

29

Cosmin ai vazut documentarul ? big_smile

30

aqua A scris:
lup cosmin A scris:

hei si eu am zis cryptocoryne dar nu stiam subspecia/imi statea pe limba desi am si eu una din asta !(a nu se intelege ca sunt invidios pe Narcis tongue )

Esti de groaza  lol   lol   lol  lol  lol   lol

Aqua pina ajungem noi la nivelul lui narcis mai trebuie sa treaca multa vreme.Intradevar ai spus tu ceva dar nu in tot pe cind Narcis a lovito din prima. lol

32 Editat de narcis.b (2010-07-11 18:42)

aqua A scris:

Si totusi esti o figura pitoreasca ,aqua,in felul tau,esti unic,un punct+  din simpatie pentru tine! Meriti! :sok  :apl

Si mie imi place de el ai simpatic +1 :noroc

Revin cu o noua buturug si urmatoarea intrebare.As vrea sa bag cele doaua buturugi in acvariu si as vrea sa le pozitionez in cele doua colturi ale acvariului.Oare este bine ce vreau sa fac.Cealalta buturuga este postata deja la pagina 1.Astept parerile voastre.Acvariul are 300l si va fi populat cu discusi.

35 Editat de Andi66 (2010-07-21 00:29)

Nu vad care ar fi problema, de ce nu ai putea face un aranjament frumos cu doua crengi.
Cam cat sunt de mari? Le-ai tratat? Daca sunt deja fierte trebuie sa le lasi in apa ca lemnul sa se inbibe si sa se satureze cu apa, ca sa nu ai surpriza ca o sa-ti plutesca cand vrei sa le introduci in acvariu. Poti crea senzatia de natural imbracand crengile cu moss, adica legi pur si simplu cu guta foarte subtire (sau ata din bumbac de culoare verde) moss-ul de crengi.
Poti vedea operatiunea aici: http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … iu-de-60l/.
Mai mult de atat nu stiu ce sa-ti spun, restul este imaginatia ta si simtul tau estetic.
Multa bafta!  :noroc

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

36

Nu ai revenit cu noutati. Astept si ceva poze daca ai facut ceva.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

37 Editat de lup cosmin (2010-07-26 23:18)

Deocamdata nu pot sa postez ca nu mam apucat de acvariu.Tocmai am luat filtru extern Filtru JBL CristalProfi e1500.Acuma trebuie sa iau 4 tuburi de 30w fiecare si substratul.Dupa care voi reveni cu poze.

Ce muschi pot folosi in acvariul cu Discusi.

39

moss

"Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii"

Moss inseamna muschi smile

Dupa parerea mea, poti tine orice tip de plante cu discusi.

Mai jos poti vedea cateva din setupurile mele in care aveam discusi cu plante pretentioase.

http://picasaweb.google.ro/marian4232

Succes.

Cele mai ieftine sisteme CO2, fertilizanti, butelii, lampi la comanda, etc