Re: Masini adevarate
De fapt eu sunt fan Opel...drept urmare sunt posesor, deocamdata doar Astra Clasic II 1.6 Hatchback
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M3A51vxtMWE[/youtube]
+40 0748 776 771
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Masini adevarate
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
De fapt eu sunt fan Opel...drept urmare sunt posesor, deocamdata doar Astra Clasic II 1.6 Hatchback
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M3A51vxtMWE[/youtube]
Wei, ce concept :omfg :omfg Mai, mai ca incepe sa`mi placa si mie Opel. Frumoasa idee
Aia da masina buna pentru oricine cred eu. In ziua de azi cu locurile de parcare e teroare, asa opresti in mijlocul strazii, o impachetezi si gata.
Dan, ca de obicei modest. Si eu am un vis modest asa, poate in cativa ani....
Da, stiu, de Honda Civic nu mai zic nimic...e super masina :s)
Da, ce poti sa`i mai ceri!? Mica, periculoasa, motorizari de`ti lasa gura apa, numai un peco sa detii si te`ai scos
Pai are 1.4 benzina 140 si 2.0 200 tot benzina. Acum ei dau un mixt in jur de 14l, dar sa fim seriosi, sare de el, daca o conduci pasnic. Daca esti fan al condusului sport o duci lejer in 18
Bugatti Veyron, de el ce ziceti? Si ca sa ne distram putin, uitati cateva costuri de intretinere, pentru o super`masina ca aceasta:
-Pneurile: 23.000-30.000 dolari, schimb la 4.000km
-Pneuri+Jante, schimbate la 15.000km: 50.000 dolari
-Costuri anuale de intretinere: 300.000 dolari
-Consum: 40l/100km oras, si un 24l/100km mixt
La indemana oricui...nu degeaba ocupa locul 2 in topul celor mai scumpe masini din lume.
Chiar ma intrebam...cand o sa atace cineva si subiectul Bugatti sau Lamborghini ??? :apl
De acord cu tine, o masina d.t.p.d.v. :sok
Chiar ma intrebam...cand o sa atace cineva si subiectul Bugatti sau Lamborghini ??? :apl
De acord cu tine, o masina d.t.p.d.v. :sok
ca tot ai adus subiectul asta,lamborghini !
Cu toate ca designul acelui Bugatti nu ma da pe spate. E frumos, armonios dar nu are nimic wow! Intre timp aleg, ca si design, si de ce nu si performante, ceva mai clasic: Ferrari F50
Am vazut acest subiect, si fiindca se numeste "masini adevarate", m-am gandit sa mentionez si eu masina, care din punctul meu de vedere este o "masina adevarata"...
Are trecut, prezent si viitor.
Asta este masina visurilor mele indiferent de anul fabricatiei, sau motorizare....
FORD MUSTANG
O iubesc din copilarie...
Nici nu puteam sa mi te imaginez la volanul unei alte masini.... :sok
Ai dreptate este o masina deosebita, care iti da oarecare prestanta si totusi nu e opulenta, se preteaza si unei tinute sport si eleganta. Toata admiratia din partea mea. :noroc
Lucia, este un adevărat muscle car fordul din gama mustang ! Insa uite ce fac cocalarii din aceasta țară cu mașinuța asta de vis......
Ati dat`o deja in "prea" clasice
inca glorioase...
Nici nu puteam sa mi te imaginez la volanul unei alte masini.... :sok
Ai dreptate este o masina deosebita, care iti da oarecare prestanta si totusi nu e opulenta, se preteaza si unei tinute sport si eleganta. Toata admiratia din partea mea. :noroc
Andi esti tare amabil si dragut... oricum, ramane un vis.... sau mai bine zis un wallpaper..
Lucia, este un adevărat muscle car fordul din gama mustang ! Insa uite ce fac cocalarii din aceasta țară cu mașinuța asta de vis......
Paul... dar la noi se poate orice... Chiar in zona unde locuiec eu exista un propietar de Mercedes E Klasse care leaga remorca si transporta ... purcei...
O saltea... e parfum..
Ati dat`o deja in "prea" clasice
![]()
inca glorioase...
Daca trebuie sa ramanem in zona masinilor futuriste, exista si Mustang Concept Car by Giugiaro....
venitii numai cu noutati, luati de aici.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Masini adevarate