Re: Acvariu Ciclide Nou!
Din pacate tin sa-ti dau dreptate pelly dar mai am si un elongatus maricel si 5 red hongi dar sunt micuti si neobservabili, am sa remediez situatia cu 3 Acei! :noroc
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » Acvariu Ciclide Nou!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Din pacate tin sa-ti dau dreptate pelly dar mai am si un elongatus maricel si 5 red hongi dar sunt micuti si neobservabili, am sa remediez situatia cu 3 Acei! :noroc
1caereleus 5cm + 5 caereleus 1cm, 5 red hongi 1cm, 1 elongatus 5cm, 2 negri 5 cm! Ar fi trebuit sa am mai multi dar am facut prostia ca dupa ce am umplut bazinul cu apa la jumatate de ora i-am bagat si a doua zi dimineata jumatate erau cu burtile in sus. :smoke
Deocamdata, datorita dimensiunii pestilor (inca mici), acvariul este relativ OK. Estetic vorbind este multumitor. Nu te lasa tentat sa crezi ca, daca pestii nu vor fi niciodata in conflict, lucrurile merg bine. Si noi oamenii putem locui intr-o garsoniera, mai multi insi, fara stari conflictuale, asta nu inseamna ca ne-am simti bine. Pomi ti-a oferit dupa parerea mea cele mai avizate sfaturi, mai ales in privinta filtrarii care este absolut insuficienta. Odata cu cresterea pestilor, vei constata ca apa se va murdari foarte tare, ciclidele au acest neajuns, prin gabarit, comportament si metabolism provoaca degradarea calitatii apei. Nu poate fi vorba de o stare "jalnica", nu cred ca vrei sa te raportezi la o astfel de situatie, acvariul tau va avea potentialul si valoarea pe care le vei construi tu. Succes!
Radu....distrugătorul de vise Luciano ai fost readus la realitate, treci la munca s-ar putea traduce
LuchianoCN A scris:1caereleus 5cm + 5 caereleus 1cm, 5 red hongi 1cm, 1 elongatus 5cm, 2 negri 5 cm! Ar fi trebuit sa am mai multi dar am facut prostia ca dupa ce am umplut bazinul cu apa la jumatate de ora i-am bagat si a doua zi dimineata jumatate erau cu burtile in sus. :smoke
Deocamdata, datorita dimensiunii pestilor (inca mici), acvariul este relativ OK. Estetic vorbind este multumitor. Nu te lasa tentat sa crezi ca, daca pestii nu vor fi niciodata in conflict, lucrurile merg bine. Si noi oamenii putem locui intr-o garsoniera, mai multi insi, fara stari conflictuale, asta nu inseamna ca ne-am simti bine. Pomi ti-a oferit dupa parerea mea cele mai avizate sfaturi, mai ales in privinta filtrarii care este absolut insuficienta. Odata cu cresterea pestilor, vei constata ca apa se va murdari foarte tare, ciclidele au acest neajuns, prin gabarit, comportament si metabolism provoaca degradarea calitatii apei. Nu poate fi vorba de o stare "jalnica", nu cred ca vrei sa te raportezi la o astfel de situatie, acvariul tau va avea potentialul si valoarea pe care le vei construi tu. Succes!
Mda ... bine zis, am sa i-au aminte. Multzam! :noroc
Radu....distrugătorul de vise
Luciano ai fost readus la realitate, treci la munca s-ar putea traduce
Vorba, vorbei: Numai prin munca poti izbandi si reusi! :sok
New pics! :fbr
Meserie :sok Frumos :apl
Incearca sa legi cu fir de pescuit anubias-ul de pietre, se va prinde mai bine decat plantate unde probabil ca in timp la vei pierde
mediul natural al anubiasilor este printre pietrele de pe cascade ! ele nu sunt submerse dar traiesc si in mediu subacvatic !
ele fiind tot timpul udate de cascade
ele sunt uriase in mediul natural,cu radacini facute special pentru a se prinde de pietre
de asta e indicat sa le prinzi cu fir de pescuit pe pietre doar pana la o perioada !
ca dupa aceea se dezvolta radacinile,se prind de piatra/buturuga si nu mai e nevoie de fir ..(mie mi-a mers)
bafta in continuare :fbr :sok
Meserie :sok Frumos :apl
Incearca sa legi cu fir de pescuit anubias-ul de pietre, se va prinde mai bine decat plantate unde probabil ca in timp la vei pierde
Am prinse jumatate si pe pietre dar am zis sa-i dau un aspect cat de cat mai estetic acvariului si plantandu-le. :noroc
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii medii (apa dulce) » Acvariu Ciclide Nou!