Subiect: intalnire 8.3.2009
vad ca e deja joi si nimeni nu pomeneste nimic de intalnire , e ziua femeii si nu ne intalnim si nu stiu eu sau ?.... hai cine se anunta prezent?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » intalnire 8.3.2009
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
vad ca e deja joi si nimeni nu pomeneste nimic de intalnire , e ziua femeii si nu ne intalnim si nu stiu eu sau ?.... hai cine se anunta prezent?
eu prezent:D
m-am luat cu altele si am uitat de topicul cu intalnirea:o
Binenteles ca ne intalnim, ce de 8 martie nu putem sa bem cate o bere in cinstea femeilor?
ok si eu prezent !
razvan sa uiti de ancistrusi aia ca abia astept sa scap de alge
iti mai aduc eu daca vrei florin .. app femele de betta tot sarea din fatatoare si a omorato ala:((((( o sati aduc alta
Imi pare rau dar eu nu voi fi prezent . Trebuie sa imi duc femeia la Chitila la tara !
) Poate la intalnirea ailalta! va salut cu stima si respect pentru acvaristii mei !!
Imi pare rau dar eu nu voi fi prezent
. Trebuie sa imi duc femeia la Chitila la tara !
) Poate la intalnirea ailalta! va salut cu stima si respect pentru acvaristii mei !!
de data asta iti dam scutire dar sa nu se mai repete.
n-are nimik icsim asta e mai vb la intalnire de asta, nu trebuie sa imi iei nimik
mai am o femela si prefer sa o pun pe asta la inmultit ca e alba complet si sunt curios cum or sa arate puii de la astia.
Iarta-ma sefu dar nam ce sa fac...sti ca am mai vb noi cum e cu femeile astea ).
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » intalnire 8.3.2009