Re: acvariu plantat populat cu carasi
??
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » acvariu plantat populat cu carasi
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
eu nu am zis ca nu este bine sa o bagi in acvariu, numai ca nu va supravietui submers. locul ei este in ghiveci la fereastra.
Dupa aproximativ 6 luni am reusit sa fac ceea ce mi-am dorit cu adevarat ,un acvariu plantat populat cu carasi ..sper sa va placa .
dimensiuni. 140/60/50
echipamente : filtrare tetratec ex1200 si 2 x aquaball 2210,filtru uv 7 w,
instalatie co2 ,butelie jbl,ph controller ,reactor homemade ( randament 100% )
sistem de iluminat :2x Hagen Aqua glo T8 40 w
2x Hagen flora glo T8 40w
1x osram 865 t8 40w
1x Hagen flora glo t8 20w
substrat : pietris granulatie 2-4 mm
fertilizare : Easy Life Pro Fito saptamanal, EasyCarbo zilnic
pesti: sunt toti in poze ( doi oranda un red cap si unu negru telescop)
scuze pentru calitatea pozelor, nu ma pricep foarte bine si nici nu am un aparat foarte bun
Foarte frumos si acvariul si caraseii, felicitari! :apl
Inca o dovada ca "regulile" isi pierd strictetea, cind este vorba de multa munca, pasiune si curajul de a incerca, ceea ce altii considera imposibil.
Bravo Costy, ce urmeaza?
Inca o dovada ca "regulile" isi pierd strictetea, cind este vorba de multa munca, pasiune si curajul de a incerca, ceea ce altii considera imposibil.
Bravo Costy, ce urmeaza?
multumesc mult ! pot sa zic ca mi-am indeplinit un vis pe care il aveam de mic copil si cu siguranta nu il vedeam realizat asa repede daca nu intram pe acest forum in urma cu 6 luni , unde am invatand foarte multe din articolele scrise aici si am cunoscand multi oameni de la care am incercat sa " fur " cat mai mult pentru a-mi vedea visul implinit .
ce urmeaza? deocamdata vreau sa ma bucur de el
un mic filmulet
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g7lopLhm6W0[/youtube]
Acum am descoperit si eu postul tau actualizat.
Nu pot sa spun decat ca asa ar trebui sa arate toate acvariile de carasei!
:fok :fok :fok :fok :fok :fok :fok :fok :fok :fok :fok :fok :fok :fok
Felicitari!
Ma bucur sincer din tot sufletul pentru ei, si cred ca si tu te bucuri de ceea ce ai.
Ai toata aprecierea si consideratia mea, pentru ceea ce ai realizat: un acvariu exceptional!
Multa sanatate si bucurii tuturor!
Iti multumesc din suflet Lucia ! aprecierea ta conteaza foarte mult pentru mine , tinand cont ca esti mamica noastra , a celor care iubim carasi pe acest forum
astept in continuare orice sfat ,orice idee din partea voastra sunt binevenite...
Felicitari!
Frumoasa realizare!
In ciuda faptuli ca se spune ca fac mizerie multa, acvariul tau arata destul de curat. :apl
Felicitari!
Frumoasa realizare!
In ciuda faptuli ca se spune ca fac mizerie multa, acvariul tau arata destul de curat. :apl
multumesc !
asta cred ca se datoreaza faptului ca nu am suprapopulat acvariu si am tinut cont de aceea regula de 1 la cel putin 60 litri
Felicitari!
Frumoasa realizare!
Nu vreau sa-l ridic in slavi pe colegul Costy dar cind spui "destul de curat", inseamna ca exista si ceva murdar sau insuficient de curat. La ce te referi, in sensul asta?
Buna costyy_78!
Acum am vazut si eu postarea ta.FFFF frumos, :apl :apl :apl
ady vladutz A scris:Felicitari!
Frumoasa realizare!
In ciuda faptuli ca se spune ca fac mizerie multa, acvariul tau arata destul de curat. :aplNu vreau sa-l ridic in slavi pe colegul Costy dar cind spui "destul de curat", inseamna ca exista si ceva murdar sau insuficient de curat. La ce te referi, in sensul asta?
Ma refer la faptul ca din poze nu poti vedea absolut tot si ca am mai vazut parca si urme de alge.
bradraqua A scris:ady vladutz A scris:Felicitari!
Frumoasa realizare!
In ciuda faptuli ca se spune ca fac mizerie multa, acvariul tau arata destul de curat. :aplNu vreau sa-l ridic in slavi pe colegul Costy dar cind spui "destul de curat", inseamna ca exista si ceva murdar sau insuficient de curat. La ce te referi, in sensul asta?
Ma refer la faptul ca din poze nu poti vedea absolut tot si ca am mai vazut parca si urme de alge.
Vladutz, eu am vaut acvariul "pe viu", in afara citorva alge, absolut neglijabile, este curat ca lacrima, motivul l-a mentionat Costy: numarul de pesti si filtrarea supradimensionata, utila in cazul carasilor.
Nu am contestat cu nimic acest lucru...cum spui si tu....pe viu se vede mai bine decat in poze.
Buna costyy_78!
Acum am vazut si eu postarea ta.FFFF frumos, :apl :apl :apl
multumesc frumos Iuliana numai bine si tie si lui Sifonel
, sper ca este bine, ca nu am mai auzit nimic de el in ultimul timp
Buna!
Nu pot sa zic ca este bine,dar luptam este un luptator.
Ma bucur, ca ai tai sunt bine si imi place mult ,ce ai realizat :fok
O zi frumoasa!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » acvariu plantat populat cu carasi