@ bradraqua - nu inteleg despre ce spartura de marmura este vorba - ma refeream la faptul ca IMI DORESC sa ma insel in ceeace priveste stratul de pietris de deasupra substratulu fertil (rosiatic) si sa nu fie spartura de marmura amestecata cu ceva pietris quartos, fapt care ar fi exact ca un pipi peste o savarina.
@ kanabyss - Daca te uiti mai bine substrat fertil am deja (se vede in poza ala maro (JBL)) si pietrisul nu e spartura e cumparat (2-3mm).. - cred ca ceeace am scris mai sus este edificator
Colegial iti atrag atentia ca de multe ori, acvaristul incepator sau incomplet informat poate lua o EXTREM de mare plasa cu marfa luata chiar si de la pet shopuri cu renume. Un test cu otet (daca sti la ce ma refer) ar fi elocvent
@ bradraqua - Oricum asteptam sa vedem si acvariul tau, cred ca asta s-ar fi cuvenit sa faci intii (sper ca nu mi-a scapat mie prezentarea ta - nu te-ai inselat, nu ti-a scapat prezentarea, nu prea exista, oricum, acvariul INCA nu merita sa fie prezentat. Prefer sa-mi fie criticata o faza finala a acvariului si nu una intermediara la care STIU ce nu este in regula
@bradraqua - in rest, mesajul este destul de greu de descifrat - daca cel caruia i-au fost adresate cuvintele a inteles mesajul sunt multumit pina la stele si o palma mai sus, exiata un site umoristic (happyish.ro), una din rubrici se intituleaza "bancuri pentru cel mult 10 persoane", considera postarea mea ca fiind in spiritul acelei idei 
In tara orbilor, chiorul este imparat - Tara orbilor / H.G.Wells