Re: O dubla Rapid-Steaua in 4 zile
noi mergem la zoo, incercati voi sa iesiti din GROAPA, cand veti avea vreodata valoare , asa incat sa nu vedem numai cartite(corcite cu caini) la Zoo.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Fotbal » O dubla Rapid-Steaua in 4 zile
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
noi mergem la zoo, incercati voi sa iesiti din GROAPA, cand veti avea vreodata valoare , asa incat sa nu vedem numai cartite(corcite cu caini) la Zoo.
Mai bine mergi u la zoo
impreuna cu maimulele din ghencea.
"maimule", vai astia e nu numai surzi, sunt si ANALFABETI !!!!!
E clar nu are rost sa mergem mai departe,daca te intreb lotul stelei sigur imi zici lacatus hagi popescu balint dar in sinea ta pe forum esti infocat rau.
Pritene, esti departede fenomenul asta, singura ta Bucurie(si UNICA), este arderea peluzei din Ghencea.
Lasa-ma cu comentariile.
Nu inteleg de ce tot editezi
Poate ne intalnim pe 29 sa iti explic treaba cu maimuta.
Nu inteleg de ce tot editezi
UNII, E MAI PROSTI:), si nu stiu ce sa comunice pentru a intelege cartitele.
Simpaticule, cu cine semeni Latovlevici?
nu, dar m-as sinucide, daca as avea un frate geaman ca tine.
Si nu mai vorbi de peluze ca habar nu ai cum arata un stadion.
incearca la hanbal te reprezinta.
Multumesc lui dumnezeu ca nu am o sora ca tine.
Eu tot nu inteleg de ce atat de mare entuziasmul!? Unde este surpriza? Se indoia cineva ca Steaua va castiga...?!
Tu nu stii, ce esta un stadion, apucati-va de Golf, ca sunteti obisnuiti cu gropile.
Tu nu stii, ce esta un stadion, apucati-va de Golf, ca sunteti obisnuiti cu gropile.
Daaaa, corciturile.
Ghencea e cumva la granita cu porumbul?
Groapa e in Stefan cel mare?
Alo date jos din copac.
Groapa e in Stefan cel mare?
Alo date jos din copac.
Da, draguto, GROPA, este in groapa, dar e mai greu de vazut din spatele tastangurii, scuze : tastaturii.
Hai dute la nani pasarica mica esti epuizata.
Pe undeva ai dreptate,dar stii cum e, cei mai buni sa castige,iar in seara asta cei mai buni au fost stelistii.Pacat ca se perpetuiaza stilul asta de balamuc, si adica sa ne injuram pana facem puschei pe limba, in fine am putea sa ne injuram sau sa avem discutii pro si contra la infinit,ideea e alta,nu o sa fie performanta in fotbalaul romanesc si aici fac o paranteza in ceea ce priveste echipa nationala in special.Decat daca se potolesc asa zisii patronii din fotbalul romanesc ,care sincer de la primul pana la ultimul sunt o apa si un pamant,asa ca stop barbariilor ca nu face bine nimanui ,parerea mea.Hai Romania.:))))))
:noroc
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Fotbal » O dubla Rapid-Steaua in 4 zile