Re: salutare
Florin, poza pe care am pus-o este de la acvariul easy. Mai am pregatita o surpriza... in curand.
Asa cum ai spus, prietenii stiu
Ca si urmatoare provocare, o sa incerc toninele... preferata mea este tonina belem.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Florin, poza pe care am pus-o este de la acvariul easy. Mai am pregatita o surpriza... in curand.
Asa cum ai spus, prietenii stiu
Ca si urmatoare provocare, o sa incerc toninele... preferata mea este tonina belem.
Ia uite... doi au iesit galbeni! Ce le dai sa manance?
Foarte frumos, scuze simtul meu usor comic :noroc
George ne auzim la un telefon, poate ajung pe la tine sa face o sedinta foto acvariului sa le punem gheata la inima carcotasilor
Galbenii au fost primii mei discusi... nu sunt de concurs, au mult piper pe ei, dar sunt ai mei si imi plac asa cum sunt.
Respectivul acvariu (300 litri brut) este populat cu 2 pigeoni (galbenii), 1 LSS, 1 Cobalt, 10 rosy tetra, 7 ancistrusi (3 albino)... si mai multi melci de substrat.
Florin... vom face asta cu siguranta. Atunci cand voi crede eu de cuviinta, cand acvariul va arata in asa fel incat sa fiu si eu multumit (sunt mai greu de satisfacut )
Eu mestec gheata la micul dejun! :pp
Lasand gluma la o parte, n-as putea creste plante fara CO2 ca n-am rabdare destula. Imi place sa vad o frunza noua a doua zi. Desi cubul de 60 fara gaz alearga bine
Cred ca o sa ma reprofilez pe roseata. Tuberculatumul din cub ma ispiteste sa renunt la verdeturi si sa trec in totalitate pe "muscate".
ok, astept sa ma suni cand consideri tu, pana atunci sa ai spor
Frumos acvariul....o adevarata jungla
Bafta la tuns
...,asteptam poze cu el frezat :sok :sok ..
Multumesc, Petre ! :noroc
Mai au pana la suprafata, ce vrei sa tunzi?
Poza nu este facuta din cel mai bun unghi, dar unele dintre ele chiar se leagana la suprafata sau mai au foarte putin... in afara de asta, trebui sa ii dau si o forma, nu?
... in afara de asta, trebui sa ii dau si o forma, nu?
Daaaa ai mare dreptate..,trebuie "cosmetizat" putin
Pune-i castronul si da-i cu masina de ras
Buna treaba nea George :apl foarte frumos
Frumos george, dar ia gandeste-te cum ar fi daca ai folosii si co2 ?
Frumos george, dar ia gandeste-te cum ar fi daca ai folosii si co2 ?
...tocmai in asta a constat si consta in continuare provocarea. Spun consta, deoarece vreau sa incerc si alte plante, considerate dificile (ma gandesc acum la tonine).
Succes! Eu la gasesc in primul rand dificile, cu CO2. Fara lumina destula planta asta nu prea vrea sa miste. Cred ca asta te va "limita". Desigur, puse intr-un loc mai la inaltime decat restul plantelor ai putea rezolva acesta problema.
Nu lumina ar fi problema, am suficienta... cred.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare